Varasto loppu

Brittiläinen MTP Kenttätakki Ylijäämää

Brittiläinen MTP Kenttätakki Ylijäämää, vaalea ”MTP”-maastokuvio sopii hyvin suomalaiseenkin metsään, virallinen nimitys ”multi terrain pattern” -maastokuvio, kevyt ja hengittävä puuvillakangas, aitoa kuninkaallisen armeijan ylijäämää

Aito ylijäämätakkia tarjolla! Pienet koot ja huokeat hinnat!

 

38,00 €

Tyhjennä valinta

Brittiläinen MTP Kenttätakki Ylijäämää, vaalea ”MTP”-kuviointi sopii hyvin suomalaiseenkin metsään, NATO-standardien mukaista varustetta, virallinen nimitys ”multi terrain pattern” -maastokuvio, kevyt ja hengittävä puuvillakangas, aitoa kuninkaallisen armeijan ylijäämää

Brittiläinen MTP Kenttätakki Ylijäämää

Ylijäämäkamppeet ovat aina poikaa ja nytpä olisi taas tarjolla puolikasannoksia brittiläistä asepukua. Tästä huokeahintaista ja erinomaisen laadukasta ylijäämätakkia kesän rientoihin tai vaikkapa kovaan käyttöön metsälle. Vaalea väri on viileä ja kangas mukavan keveää sekä hengittävää. Brittien kamppeet ovat aina jättäneet hyvän fiiliksen sekä Agentin että asiakkaiden hankinnoissa, eivätkä tämänkertainen erä ole poikkeus. Kaikki takit ovat joko käyttämättömän tai miltei käyttämättömän veroisia, eikä niissä ole reikiä tai paikkauksia. Joissain voi olla eriäviä arvomerkkejä tai tarranauhapaikkoja, mutta pääosin kaikki kappaleet ovat täysin iskemättömiä.

Materiaali

67% polyesteriä ja 33% puuvillaa, joka on varsin pätevä kombo kestävyyden lisäämiseksi.

Koot

Takkeja on enää jäljellä S-koossa, joiden NATO-kokomerkintä on 5060-8590 ja UK-koko 160/88. Kuvien malli on 170cm pitkä ja päällään hänellä on tuo samainen S-koko.

Muuta

Takit ovat tyyliltään rentoja, kuten armeijakamat viime vuosikymmeninä ovat tupanneet olemaan. Ilmoittamamme koot ovat kuitenkin henkilökuntamme sovittamisen ja käsin mittaamisen tulosta, joten kannattaa noudattaa suoraan omaa normaalikokoa takkia valitessa. Muistakaa toki että takit ovat malliltaan oikeasti rentoja, joten ne jäävät normaalikoossaan varsinkin hihoista väljiksi. Taskutilaakin on! Rinnankorkeudella on molemmin puolin pystyt etutaskut, joissa on tarranauhasulku. Vasemmassa hihassa kookas viisto tasku tarranauhasululla ja sen päällä nelikulmainen tarranauhapaikka merkeille. Kaulus on taittuva ja sen saa pystyyn tarranauhasululla. Takki suljetaan vetoketjulla.

Maastokuvion historiaa

MTP eli MultiTerrain Pattern on Iso-Britannian asevoimien ja lukuisten muiden armeijoiden käyttämän maastokuvioinnin virallinen nimi. Nyt kyseessä olevan kenttätakin historia juontaa 2000-luvun alkupuolelle ja tuli vaihtoehtoiseksi kuvioksi vanhoille DPM-maastoasuille.

Jos tuote on loppunut..

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kunhan maiharit ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, jolloin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

Brittiarmeijan virallinen maastotakki
– MTP-maastokuvio
– Vaalea
– Viileä
– Erinomainen erätakki
– Pienet koot
– Uusia/uudenveroisia

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus