• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Brittiläinen Osprey Taisteluliivi DPM Camo

Brittiläinen Osprey Taisteluliivi DPM Camo, taktinen MOLLE-yhteensopiva liivijärjestelmä, isot suojapaneelitaskut selässä ja rinnassa, paljon kiinnityspaneeleja lisätaskuja varten, aitoa sotilasylijäämää, valmistettu brittien asevoimille

Moderni brittiläinen taisteluliivi aavikkokuosilla!

79,85 €

Brittiläinen Osprey Taisteluliivi DPM Camo, taktinen MOLLE-yhteensopiva liivijärjestelmä, isot suojapaneelitaskut selässä ja rinnassa, paljon kiinnityspaneeleja lisätaskuja varten, aitoa sotilasylijäämää, valmistettu brittien asevoimille

Brittiläinen Osprey Taisteluliivi DPM Camo

Mahtavan laadukas ja monipuolinen MOLLE-paneloitu suojaliivi, jonka voi säätää juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Irroitettavat suojapaneelit mahdollistavat sen, että liiviä voi käyttää jämäkkänä ja tukevana suojaliivinä, joka suojaa iskuilta edestä ja takaa. Liivi on suomalaiseen “Sirpaan” verrattuna huomattavasti notkeampi ja kauttaaltaan MOLLE-paneloitu. Liivin voi siis pukea näppärästi sekä t-paidan että paksumman takin päälle. Kaikki osiot on kiristettävissä erikseen ja jokainen kiinnike on tarranauhan ja/tai jämäkän metallinepparin avulla kiinni liivin pääosiossa. Liivissä on erinomaisesti säätövaraa: pohjalla vyötärökiristys tarranauhallisella paneelistolla, leveät ja pitkät tarrapaneelikiristykset päällä kyljissä ja pituuden säätö hartioilla.

Materiaali

Liivin kangasosat ovat kestävää sotilastason corduranylonia.

Koot

Kuvien malli on 178cm/75kg ja liiviä piti aavistuksen kiristellä, jotta siitä tuli sopiva. Runsaan säätövaran takia voimme sanoa, että liivi sopii erinomaisesti kaikenkokoisille käyttäjille ja valmistaja ilmoittaa kattorajaksi taistelijan mitat 190cm pituus /120 cm rinnanympärys.

Muuta

Tämä brittiläinen ylijäämäliivi on erittäin pätevä kaveri kevyeksi varusteliiviksi ja suojaamaan kuulasodassa tai värikuulasodassa. Suojapaneeleita emme myy ja huomaa ettei liivi tarjoa sellaisenaan suojaa teräaseilta tai luodeilta. Liiviin pystyy huoletta kiinnittämään kaikenlaisia MOLLE- ja PALS-taskuja, kuten lipastaskuja, radiotaskuja tai lääkintätaskuja, eikä mikään estä yhdistämästä liiviä reisipaneeleihin tai muihin yhteensopiviin varusteisiin. Liivin selkämys on myös sen verran napakkaa tekoa varsinkin mahdollisten suojapaneelin kanssa, että taistelurepun kantaminen sujuu leikiten. Liivistä saa irroitettua sekä kauluksen että hihapaneelit, joten tarvittaessa suojuksen saa riisuttua hyvin kompaktiin muotoon. Kaulus on aavikkosotimiseen ja sirpalesuojan takia korkea. Vasemmassa hihassa on pieni Union Jack -lippu.

Täältä löydät liiville kaveriksi edullisen Saksan armeijan kauluspaidan!

– Valmistettu Yhdistyneen Kuningaskunnan asevoimille
– Taktinen taisteluliivi
– Paikat traumalevyille
– Laadukas toteutus
– Kestävät materiaalit
– Irroitettavat olkapaneelit
– Paljon säätövaraa
– Erinomainen valinta airsoftiin ja paintballiin!
– Brittiläinen vaalea aavikkomaastokuviointi

Saatat myös pitää...