facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
30 %
Säästä 50,00 €

Brittiläinen Tankkikypärä

168,00  118,00 

0 out of 5

Harvinaisuus! Brittiläinen Tankkikypärä, Brittiläinen AFV M 1973 tankkimiehistön kypärä, vihreä, täysin käyttämätön, mukana mikrofoni, kaapelit ja ohjelappu

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Brittiläinen Tankkikypärä, Brittiläinen AFV M 1973 tankkimiehistön kypärä, vihreä, täysin käyttämätön, mukana mikrofoni, kaapelit ja ohjelappu

Brittiläinen Tankkikypärä

Brittiläinen Tankkikypärä, aito tankkimiehistön päähine 70-luvulta lähtien brittien tankkiväessä. Mukana vakiona mikrofoni ja kaiutinjärjestelmä piuhoineen päivineen. Muodoltaan erikoinen kypärä, jonka päätarkoitus suojata päätä kolhuilta tankin sisällä liikuttaessa, tärskyiltä taistelussa ja kuuloa desibelihelvetiksi yltyvissä telaketjuvempeleissä.

Koko

Todella pienikokoiselle kuupalle tätä suosittelemme, jos siis päänsuojaksi olet tätä hankkimassa. Sanoisimme että noin 56-57 koko on aika lähellä, mutta todella tiivis on tunnelma. Pyöräily tai muuhun liikuntakäyttöön tietenkin täysin omalla vastuulla.

Muuta

Kuulonsuojana ja kaiuttimina toimivat kypärän sisään leivotut korvakuulokkeet. Mikrofonia voi säätää sopivasti suun eteen tai sivulle. Kaiutin-ja mikrofonidataa kuljettava piuha kiinnittyy kypärään taakse oikealle.

Katso tästä myös aito Ruotsalainen Kypärä M37 !

– Aito armeijakypärä
– Käyttämätön
Brittien kuninkaallisten tankkijoukkojen varuste
– Kyseessä on malli AFV M 1973
– Mukana mikrofoni ja kaiutinjärjestelmä
– Kuulosuojaimet/kaiuttimet integroitu kypärään

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä