• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Black Week erikoisaukioloajat PE 12-17, LA 11-14 ja SU 12-15
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Brittiläinen Tankkikypärä

Harvinaisuus! Brittiläinen Tankkikypärä, Brittiläinen AFV M 1973 tankkimiehistön kypärä, vihreä, täysin käyttämätön, mukana mikrofoni, kaapelit ja ohjelappu

168,00 € 118,00 €

Brittiläinen Tankkikypärä, Brittiläinen AFV M 1973 tankkimiehistön kypärä, vihreä, täysin käyttämätön, mukana mikrofoni, kaapelit ja ohjelappu

Brittiläinen Tankkikypärä

Brittiläinen Tankkikypärä, aito tankkimiehistön päähine 70-luvulta lähtien brittien tankkiväessä. Mukana vakiona mikrofoni ja kaiutinjärjestelmä piuhoineen päivineen. Muodoltaan erikoinen kypärä, jonka päätarkoitus suojata päätä kolhuilta tankin sisällä liikuttaessa, tärskyiltä taistelussa ja kuuloa desibelihelvetiksi yltyvissä telaketjuvempeleissä.

Koko

Todella pienikokoiselle kuupalle tätä suosittelemme, jos siis päänsuojaksi olet tätä hankkimassa. Sanoisimme että noin 56-57 koko on aika lähellä, mutta todella tiivis on tunnelma. Pyöräily tai muuhun liikuntakäyttöön tietenkin täysin omalla vastuulla.

Muuta

Kuulonsuojana ja kaiuttimina toimivat kypärän sisään leivotut korvakuulokkeet. Mikrofonia voi säätää sopivasti suun eteen tai sivulle. Kaiutin-ja mikrofonidataa kuljettava piuha kiinnittyy kypärään taakse oikealle.

Katso tästä myös aito Ruotsalainen Kypärä M37 !

– Aito armeijakypärä
– Käyttämätön
Brittien kuninkaallisten tankkijoukkojen varuste
– Kyseessä on malli AFV M 1973
– Mukana mikrofoni ja kaiutinjärjestelmä
– Kuulosuojaimet/kaiuttimet integroitu kypärään

Saatat myös pitää...