• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 10kpl jäljellä

Bryden Tank Top Hihaton T-Paita Musta

Bryden Tank Top Hihaton T-Paita Musta, mukava, istuva mitoitus, joustavasta puuvillakankaasta, ei mikään ylileveä aluspaita, valmistaja Vintage Industries

Jämäkkä miesten hihaton t-paita! Saimme uuden erän sisään paremmalla hinnalla, siirsimme alennuksen myös hintaan!

18,00 €

Tyhjennä valinta

Bryden Tank Top Hihaton T-Paita Musta, mukava, istuva mitoitus, musta versio, joustavasta puuvillakankaasta, ei mikään ylileveä aluspaita, valmistaja Vintage Industries

Bryden Tank Top Hihaton T-Paita

Bryden on miehen mittoihin veistetty eli istuu päälle miellyttävästi, joustavasti ja on ennenkaikkea tukeva yllä. Hieman jämäkämpää kangasta kuin pilipalipaidat, mutta silti todella – paitsi tietty verkkopaidat! Mut ne on melkein laittoman seksikkäitä ne! Suosittelemme ehdottomasti käytettäväksi shortsiemme ja aluspaitana paksumpien paitojemme kanssa. Tunnetaan arkikielesää nimeltä “wife beater” paita.

Materiaali

Laadukasta 100% puuvillaa. stretch puuvillaa joka pestään tottakai asianmukaisesti 40 -asteessa. Venyy hieman käytössä, mutta kutistuu saman verran pesussa.

Muuta tärkeää tietoja hihattomasta paidasta

Mallilla 178cm/75kg on kuvissa päällään valmistajan mukaan koko L. Istuu napakasti ja kuten kuuluukin. Jos olet samankokoinen kaveri ja haluat rennompaa tyyliä, niin ota toki kokoa isompi paita! Sopii käytettäväksi niin aluspaitana kuin kuumina kesäpäivinä.

Tutustu amerikkalaisen Alphan mustaan hihattomaan tästä!

– Valmistaja Vintage Industries
Hihaton T-paita
– 100% puuvillaa
– Tuuleta kainalot, sillä kesä tulee (viimeistään ensi vuonna)!