• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Bundeswehr Miehistön T-Paita Vihreä

Bundeswehr Miehistön T-Paita Vihreä, pitkänmallinen miehistöpaita, Saksan armeijan palveluspaita, repro-tuotantoa, kunnon puuvillaa, valmistaja Brandit – Saksa

Saksalainen miehistöpaita on syystä armeijakamppeiden ikoni!

19,00 €

Tyhjennä valinta

Bundeswehr Miehistön T-Paita Vihreä, pitkänmallinen miehistöpaita, Saksan armeijan palveluspaita, repro-tuotantoa, kunnon puuvillaa, valmistaja Brandit – Saksa

Bundeswehr Miehistön T-Paita Vihreä

Bundeswehrin ikoninen T-paita on Saksan armeijan erinomaiseksi havaittu ja perusteellisesti testattu palveluskäyttöön tarkoitettu T-paita. Brandit päätti tarjota tätä normaalisti ylijäämänä saatavilla olevaa paitaa nyt ihan pakasta vedetyn tuoreena versiona. Erinomainen peruspaita, erinomaiseen hintaan ja kestää taatusti käyttöä pitkään. Sotilasmallisissa pitkissä paidoissa on sitten vähän ekstralääniä tunkea pöksyihin ja se on pirun kätevä ominaisuus ihan kerrospukeutumisenkin kannalta. Lumi, roskat tai kylmä ilma ei nasahda pakaroihin edes ryömiessä niin ärhäkkäästi kuin muuten tekisi!

Koko & mitat

Paita on pitkänmallinen, kuten armeijapaitojen kuuluu olla. Paidan liepeet on tarkoitettu pidettäväksi housujen sisällä. Kuvien mallilla 178cm/72kg on päällään M(6) koko, joten paidassa pätee suht normaali istuvuus. Muistakaa myös, että paidan helma pitenee suhteessa kokojen kasvaessa. Mikäli joku puuttua koko kiinnostaa niin laita sähköpostiosoitteesi koon odotuslistalle.

Materiaali

Paidan materiaali on 100% puuvillaa. Erinomaisen mukavantuntuista kangasta, kuivaa ja haihduttaa kosteutta tehokkaasti luonnonkuidun tapaan.

Muuta

Peruspaitoihin verrattuna armeijan tuotanto on astetta jämäkämpää puuvillaa, joten se pitää muotonsa hyvin hoidettuna pitkään. Vahvennetut hihat ja kaulus pidentävät käyttöikää entisestään. Ausgezeichnet! Saatavana myös vihreänä ja hiekan värisenä.

Tutustu paidan kanssa sointuvaan German Parka -takkiin tästä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Saksan armeijan miehistöpaita
– Vihreä
– Saatavana muissa yksivärisissä kuoseissa!
– Palveluspaitamallinen T-paita
– Puuvillaa
– Todella pätevä paita jokapäiväiseen käyttöön

Saatat myös pitää...