• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE Varasto loppu

Bundeswehr Mk3 Maihinnousukengät Käytetyt

Bundeswehr Mk3 Maihinnousukengät Käytetyt, Bundeswehr Mk.3 nahkavarsikengät, mustat, hyväkuntoista armeijan ylijäämää, huippusuosittu malli!

Loistavassa kunnossa olevia käytettyjä Army maihareita, rajallisesti kokoja! Osta heti jos koko löytyy

69,40 € – 84,00 €

Tyhjennä valinta

Bundeswehr Mk3 Maihinnousukengät Käytetyt, Bundeswehr Mk.3 nahkavarsikengät, käytetyt, mustat, hyväkuntoista armeijan ylijäämää

Bundeswehr Mk3 Maihinnousukengät Käytetyt

Kyseessä on nyt ihan aitoja Bundeswehrin, eli Saksan armeijan käytöstä poistuneita maihareita. Vaikka kenkiä on käytetty, ne ovat silti hyvän kuntoisia! Näillä passaa ottaa arkielämän askeleet ja miksei myös patikkareissutkin.

Materiaali

Kenkä on kokonaan nahkaa. Kriittisimpiin kohtiin on tehty jopa neljät saumat.

Muuta

BW maiharit käytetyt kengän takaosassa, kantapään yläpuolella on tehty taipuisa osa, joka estää rajussa käytössä aiheutuvia hiertymiä ja muita kiputiloja. Varren yläosan päällisnahka on rei’itetty, jotta ilma kiertää paremmin kuumalla kelillä. Nauhasilmiä kengässä on 8 kappaletta. Neljäs nauhasilmä on ns. lukko. Jalkapöydän kiristyksen jälkeen jatkossa ei välttämättä tarvitse kuin kiristää yläosan nauhat. Käytetyissä maihareissa kannattaa muistaa että ne ovat vähän käytettyjä ja niissä saattaa löytyä ostamisen jälkeen piilovirheitä tai pelkästään iän mukana tuomia ongelmia, nämä “ongelmat” kuuluvat käytetyn armeija ylijäämän elämään ja emme ole vastuussa niistä, toivottavasti ymmärrät kantamme.

Täältä löydät saksalaisten sotilasmaiharien astetta uudemman version!

– Saksan armeijan ylijäämää
– Bundeswehr Mk.3 maihinnousukengät
– Nahkaa
– Musta
– Käytettyjä, mutta hyväkuntoisia

 

Saatat myös pitää...