• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Bundeswehr Nahkasaapas Musta

Bundeswehr Nahkasaapas Musta, pitkävartinen malli, kiristettävä varsin, yksinkertainen rakenne, kuvioitu kumipohja, jatsarit, valmistettu Saksan armeijalle

Harvinaista herkkua! Ylijäämää iskemättömässä kunnossa, varsinkin koko 48 jossa on täysin uusi Vibramin pohja!

99,00 € – 198,00 €

Tyhjennä valinta

Bundeswehr Nahkasaapas Musta, pitkävartinen malli, kiristettävä varsin, yksinkertainen rakenne, kuvioitu kumipohja, jatsarit, valmistettu Saksan armeijalle

Bundeswehr Nahkasaapas Musta

Hintalaatusuhteeltaan erinomaiset mustat ylijäämävaraston nahkasaappaat kumipohjalla ja pitkällä varrella. Jurgen ja Dieter ovat miettineet aikanaan pirun pätevät jalkineet sotilaiden käyttöön, eikä tästä mallista ainakaan meidän päähämme tule mitään sen kummempaa paranneltavaa. Kokoja tulee tietenkin ylijäämäkamppeissa aina erikoisella hajonnalla, mutta se on vaan tilanteen nimi. Ajattoman yksinkertainen rakenne ja mukavasti kuvioitu pohja pitävät kesät talvet, eivätkä päästä jalalle kylmää talvellakaan. Varren sivussa nahkaremminen kiristys helpottamaan saappaan jalkaan laittoa ja tukevaa istuvuutta. Kaikin puolin mainio kenkämalli, eikä hintakaan ole paha!

Materiaali

Nahkaa. Kumipohja.

Varren pituus

Varren pituus 31,5cm koon 45 kengässä.

Muuta

Kerrankin melkein uudenveroisia ylijäämäsaappaita Saksanmaalta! Pieniä painaumia saattaa olla pinnoissa varastoinnin takia, mutta jalkaan näitä ei olla vedetty kuin korkeintaan sovituksessa. Pohjat uudenveroisessa kunnossa. Nahka napakkaa ja uutuudenkarheaa. Tässä saappaassa tulee pohja vaihtaa suutarilla koska niistä irtoaa polyuretaani paloja, muuten priima kunnossa.

Nahkasaapas historiaa

Saapas on korkeavartinen jalkine, jossa ei ole nauhoja. Saappaan varret ulottuvat yleensä yli säären puolivälin, joissakin malleissa polviin asti. Joskus harvoin varret saattavat ylettyä jopa puolireiteen, kuten kääntövarsipieksuissa ja joissakin historiallisissa ratsusaappaissa. Lyhimmillään saappaan varret ylettyvät vain vähän nilkan ylitse, jolloin jalkineita kutsutaan saapikkaiksi.

Tilaa tästä vahvat ja tukevat M51 Kenttähousut, useita värejä!

– Saksan armeijan eli Bundeswehrin nahkasaapasmalli
– Aitoa nahkaa
– Perinteinen korkeavartinen malli
– Kumipohja
– Pitävä pohjaprofiili
– Ylijäämää

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus