facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
20 %
Säästä 11,00 €
ALENNUKSESSA
20 %
Säästä 11,00 €
ALENNUKSESSA
20 %
Jopa 11,00 €

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää

56,00  45,00 

0 out of 5

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää, Aito Saksan armeijan flektarnkuvioinen paksu parkatakki, hyväkuntoista ylijäämää, kyllä saksalaiset osaa

Poista

Kuvaus

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää, Aito Saksan armeijan flektarnkuvioinen paksu parkatakki, hyväkuntoista ylijäämää, kyllä ne saksalaiset osaa neuloakin!

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää

Saksalainen 80-00 -lukujen aikana käytössä ollut maastokuvioinen palvelustakkimalli. Pesty, säilötty ja edelleen 100% käyttövalmis. Näitä hyväkuntoisia saksalaistakkeja ei ihan hirveästi ole enää markkinoilla, joten jos kuvio miellyttää ja tiedä kuinka törkeen laadukkaita nämä takit ovat, tilaa omasi nopeasti pois!

Materiaali & mitoitus

Puuvillaahan tuo on, mutta seassa todennäköisesti on vähän kestoa lisäävää tekokuitua, vaikea sanoa mitä -überpolyester? Vetoketjut, nepparit ja nipparit ynnä vetimet ovat pirullisen jämäkkää saksalaislaatua. Mitoitus menee normaalin kaavan mukaan, mutta ovat takit ehkä aavistuksen löyhempiä, kuin se persoonaton vakuumipakattu rihkamatakki jostain megamarketista. Eli jos oon M-kokoinen, niin ota M-kokoinen takki, mutta alle kyllä mahtuu vähän paksumpikin paita.

Muuta

Takit ovat kaikki käytettyjä, mutta hyväkuntoisiä. Poikkeavia merkintöjä tai paikkoja ei ole yhdessäkään. Takissa on kaksi ala- ja ylätaskua joista ylätaskut on käännetty hieman vinoon, jotta niihin pääsee helpommin käsiksi esimerkiksi kranuja, lippaita tai sigarilloja hamutessaan. Kummassakin hihassa on erilliset hihataskut ja takin sisällä kaksi povitaskua.

Saldotilanne 1.9.2016 – 1 kpl S, 1 kpl M

Saksan Armeijan käytetty talvitakki
– Flektarn -maastokuvio
– Erinomaisen laadukasta kamaa
– Näitä ei oo montaa markkinoilla!
– Normi+ -mitoitus

Lisätiedot

Koko

S, M

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä