• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE Varasto loppu

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää, Aito Saksan armeijan flektarnkuvioinen paksu parkatakki, hyväkuntoista ylijäämää, kyllä saksalaiset osaa

64,00 € 57,60 €

Tyhjennä valinta

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää, Aito Saksan armeijan flektarnkuvioinen paksu parkatakki, hyväkuntoista ylijäämää, kyllä ne saksalaiset osaa neuloakin!

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää

Saksalainen 80-00 -lukujen aikana käytössä ollut maastokuvioinen palvelustakkimalli. Pesty, säilötty ja edelleen 100% käyttövalmis. Näitä hyväkuntoisia saksalaistakkeja ei ihan hirveästi ole enää markkinoilla, joten jos kuvio miellyttää ja tiedä kuinka törkeen laadukkaita nämä takit ovat, tilaa omasi nopeasti pois!

Materiaali & mitoitus

Puuvillaahan tuo on, mutta seassa todennäköisesti on vähän kestoa lisäävää tekokuitua, vaikea sanoa mitä -überpolyester? Vetoketjut, nepparit ja nipparit ynnä vetimet ovat pirullisen jämäkkää saksalaislaatua. Mitoitus menee normaalin kaavan mukaan, mutta ovat takit ehkä aavistuksen löyhempiä, kuin se persoonaton vakuumipakattu rihkamatakki jostain megamarketista. Eli jos oon M-kokoinen, niin ota M-kokoinen takki, mutta alle kyllä mahtuu vähän paksumpikin paita.

Muuta

Takit ovat kaikki käytettyjä, mutta hyväkuntoisiä. Poikkeavia merkintöjä tai paikkoja ei ole yhdessäkään. Takissa on kaksi ala- ja ylätaskua joista ylätaskut on käännetty hieman vinoon, jotta niihin pääsee helpommin käsiksi esimerkiksi kranuja, lippaita tai sigarilloja hamutessaan. Kummassakin hihassa on erilliset hihataskut ja takin sisällä kaksi povitaskua.

 

Saksan Armeijan käytetty talvitakki
– Flektarn -maastokuvio
– Erinomaisen laadukasta kamaa
– Näitä ei oo montaa markkinoilla!
– Normi+ -mitoitus

Saatat myös pitää...