• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 2kpl jäljellä

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää, Aito Saksan armeijan flektarnkuvioinen paksu parkatakki, hyväkuntoista ylijäämää, kyllä saksalaiset osaa

56,00 € 45,00 €

Tyhjennä valinta

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää, Aito Saksan armeijan flektarnkuvioinen paksu parkatakki, hyväkuntoista ylijäämää, kyllä ne saksalaiset osaa neuloakin!

Bundeswehr Parka Flektarn Ylijäämää

Saksalainen 80-00 -lukujen aikana käytössä ollut maastokuvioinen palvelustakkimalli. Pesty, säilötty ja edelleen 100% käyttövalmis. Näitä hyväkuntoisia saksalaistakkeja ei ihan hirveästi ole enää markkinoilla, joten jos kuvio miellyttää ja tiedä kuinka törkeen laadukkaita nämä takit ovat, tilaa omasi nopeasti pois!

Materiaali & mitoitus

Puuvillaahan tuo on, mutta seassa todennäköisesti on vähän kestoa lisäävää tekokuitua, vaikea sanoa mitä -überpolyester? Vetoketjut, nepparit ja nipparit ynnä vetimet ovat pirullisen jämäkkää saksalaislaatua. Mitoitus menee normaalin kaavan mukaan, mutta ovat takit ehkä aavistuksen löyhempiä, kuin se persoonaton vakuumipakattu rihkamatakki jostain megamarketista. Eli jos oon M-kokoinen, niin ota M-kokoinen takki, mutta alle kyllä mahtuu vähän paksumpikin paita.

Muuta

Takit ovat kaikki käytettyjä, mutta hyväkuntoisiä. Poikkeavia merkintöjä tai paikkoja ei ole yhdessäkään. Takissa on kaksi ala- ja ylätaskua joista ylätaskut on käännetty hieman vinoon, jotta niihin pääsee helpommin käsiksi esimerkiksi kranuja, lippaita tai sigarilloja hamutessaan. Kummassakin hihassa on erilliset hihataskut ja takin sisällä kaksi povitaskua.

Saldotilanne 1.9.2016 – 1 kpl S, 1 kpl M

Saksan Armeijan käytetty talvitakki
– Flektarn -maastokuvio
– Erinomaisen laadukasta kamaa
– Näitä ei oo montaa markkinoilla!
– Normi+ -mitoitus

Saatat myös pitää...