• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
2kpl jäljellä

BW Flektarn Kauluspaita Käytetty

BW Flektarn Kauluspaita Käytetty, Saksan armeijan kenttäkauluspaita, BW Flektarn kuviointi, erinomaisessa kunnossa, pieni Saksan lippu vasemmassa hartiassa, HALPA! Preisgünstig!

Edullinen maastokuvioitu kauluspaita!

18,00 €

2.50 out of 5 based on 2 customer rating(s)
2 Review(s)
Tyhjennä valinta

BW Flektarn Kauluspaita Käytetty, Saksan armeijan kenttäkauluspaita, BW Flektarn kuviointi, erinomaisessa kunnossa, pieni Saksan lippu vasemmassa hartiassa, HALPA! Preisgünstig!

BW Flektarn Kauluspaita Käytetty

Todella mukava ja kesäinen kenttäpaita! Jos et tykkää sanasta kesäinen korvaa sanalla miehekäs ja saksalainen. Grauh, tämä kauluspaita on ihka-aito saksalainen armeijakauluspaita ja laatu on inttistandardien mukaisesti todella hyvällä tasolla. Tätä paitaa käytät koko kesän ja katsokaa nyt tota hintaa! Hakekaa vaikka joka festarille oma paita, näitä löytyy kans Belgian ja Hollannin armeijan versioita, pienillä lipuilla kaikki.
Materiaali

35% polyesteri- /65% puuvillakangasta.

Koot

BW Flektarn Kauluspaita Käytetty kokoja on tarjolla on saatavuuden mukaan. Käymme läpi kaikki paidat varmistaaksemme oikean koon. Koska paidat ovat käytettyjä paidan koko lapussa olevat koot eivät välttämättä pidä paikkaansa ja tästä syystä varmistamme oikean koon manuaalisesti mittaamalla. Mikä haluat jonkin todella tarkan koon suosittelemme tulemaan myymäläämme ostoksille, jossa voit sovittaa useampaa eri kokoa. Koko alasvetovalikosta löydät heti saatavana olevat koot.

Muuta

Löytyy olkapoleteille paikat, kaksi tilavaa napitettavaa rintataskua ja tarrakiinnitys arvomerkkejä sun muita varten rinnassa vasemmalla ja oikeassa hihassa, ja onhan vielä pieni napitettava lisätasku vasemmassa hihassa. Tässä kauluspaidassa on tarranauhakiristys hihojensuussa, edessä vetoketju, jonka saa pilloon napitettavan läpän alle.
Hienona yksityiskohtana tosiaan tuo pieni Saksan lippu, jotta ei kulturelleissä pöytäkeskustelussa alkuperämaa jäisi epäselväksi.

-Saksan armeijan kenttäkauluspaita
-BW Flektarn kuviointi
-Pieni Saksan lippu vasemmassa hihassa
-Paljon taskuja, asiaankuuluvat tarrakiinnitykset
-Tää paita on taattua inttilaatua, kestää kesät talvet ja on muuten halpa!

Saatat myös pitää...