• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

BW Goretex Kenttähousut Kuorihousut Vihrreä

BW Goretex Kenttähousut Kuorihousut Vihreä, saksalaiset kenttähousut, vihreä, matta, hyvin vähän käytetyt

58,00 € 52,20 €

Tyhjennä valinta

BW Goretex Kenttähousut Kuorihousut Vihreä, saksalaiset kenttähousut, vihreä, matta, hyvin vähän käytetyt, kuorihousut

BW Goretex Kenttähousut Kuorihousut Vihreä

BW Goretex Kenttähousut, nyt ois poijjaat ja tytöt tarjolla vallan mainiot ulkoilmahousut elikkäs aikuisten kurapöksyt! Mitkään kahluuhousut ei kuitenkaan ole kyseessä, mutta kuitenkin tuulelta suojaavat ja kosteudelta. Jos särki ui vastaan, olet kahlannut liian syvälle. Housu on mitoitettu isohkoksi, koska se on suunniteltu päällyshousuksi. Mikäli olet noin M-kokoinen, niin suosittelemme ottamaan L-koon, vaikka se kuulostaakin liian isolta. Näin varmistat sen, että niin alla olevan, kuin päällä olevan housun väliin jää sopivasti liikkumavaraa. Tuote on käytetty, joten sen värisävy voi poiketa tuotekuvassa olevasta housusta.

Materiaali

Goretex kalvolla suojattua kangasta. Housut voipi myös pestä 40 -asteessa, kunhan muuten noudattaa ovelasti teutooniksi kirjoitettua pesulappua. Symbolit on kuiteski ihan universaalit. Housun ulkokuori on valmistettu 100% polyamidista. Ulkokuoren ja sisuksen välissä on 100% PTFE gore-tex vuoraus. Housujen sisus on 100% polyesteria. Gore-tex vuoraus estää veden pääsyn housun sisäpuolelle, joten pysyt kuivana myös hankalilla keleillä.

Muuta

Goretex Kuorihousuissa on kaikkien ominaisuuksien lisäksi henkselit, jotta ei tipu samoillessas nilkkoihin ja karhu pääse yllättään. Sellaiset housut on BW Goretexit. Vyötärömittaa voi säädellä kiristysremmien avulla. Seplaus suljetaan vetoketjulla ja siihen päälle tulee vielä tarranauhallinen myrskyläppä. Housujen lahkeita voi leventää vetoketjujen avulla. Tämä housu on tarkoitettu käytettäväksi päällyshousuna, joten samainen vetoketju avautuu myös yläpuolelta. Näin pääset helposti alla olevien housujen taskuihin käsiksi. Tarvittaessa vetoketjulla voi myös parantaa ilmanvaihtoa.

Koot

S – Vyötärö 96cm – Lahkeen sisäsauman pituus 66cm ja ulkosauman 97cm
L – Vyötärö 110cm – Lahkeen sisäsauman pituus 80cm ja ulkosauman 111cm

Goretex -kalvoitetut housut, käytetyt
-Suojaavat luonnonvoimilta perushousua paremmin ja perusteellisemmin
-Saksan armeijan, Bundeswehrin, tuotantoa
-Vihreät
-Henkselit