facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
15 %
Säästä 28,00 €
ALENNUKSESSA
15 %
Säästä 28,00 €
ALENNUKSESSA
15 %
Säästä 28,00 €
ALENNUKSESSA
12 %
Säästä 23,00 €
ALENNUKSESSA
12 %
Säästä 23,00 €
ALENNUKSESSA
15 %
Jopa 28,00 €

Cavan Metsuritakki Punamusta

160,00 175,00 

0 out of 5

Cavan Metsuritakki Punamusta, ”Cavan Lumberjack Jacket”, punamusta ruutukuvio, perinteinen metsuritakki lämpimällä valkoisella teddyvuorella, valmistaja Vintage Industries

Kaikki koot loppuunmyyty, laita itsesi odotuslistalle mikäli mielit saada!

 

Poista

Kuvaus

Cavan Metsuritakki Punamusta, ”Cavan Lumberjack Jacket”, punamusta ruutukuvio, perinteinen metsuritakki lämpimällä vuorella, ”puunhakkaajatakki”, valmistaja Vintage Industries

Cavan Metsuritakki Punamusta

Tästä loistava alkukevät/syyskelin takki tuiskuun ja tuiverrukseen. Perinteikäs Cavan Metsuritakki Punamusta on lämmin ja miellyttävän runsas päällä, muttei liian muhkea tai ahdistava. Tulee mieleen vanhan hyvän ajan täysin käsityönä tehdyt flanellitakit Ameriikoista ja tietenkin ”lumberjackien” kodista Kanadasta. Punainen shakkikuvointi on sitä aitoa meininkiä 1900-luvun vaihteen puunhakkausskenestä Kanadan ja Yhdysvaltojen rajaseudulta.

Materiaali

Päällysmateriaali 80% villaa ja 20% viskoosia. Lämmin sisävuoren sherpakarva on valmistettu polyesteristä.

Koot & mitat

Mallilla 178cm/72kg päällään M-koko. Saatavana koot: M – 3XL. Slimfit istuvuus.

Muuta

Taskuja Cavanissa on viisi: kaksi avonaista etustaskua, napitettavat rintataskut ja yksi povitasku, vetoketjullinen sellainen. Kauluksen saa nostettua pystyyn, mikäli oikein tuulla posottaa ja kyynärpäiden kangas on tuplattu kulutusta vastaan. Etuvetoketju on suojattu sivuilta paksulla kankaalla. Tilaa tästä klassinen punamusta metsurikauluspaita!

Metsuri

Metsurin toimenkuvaan kuuluu yleensä puiden kaato moottorisahalla ja niiden pinoaminen ajouran varteen, vesakon raivaus ja taimikon hoito raivaussahalla,
puiden istutus hakkuualoille ja metsitettäville pelloille, muut metsätyöt kuten; metsätraktorin ajo ja muiden apukoneiden käyttö, puupinojen mittaus, kaadettavien puiden leimaus, ajourien ja varastopaikkojen suunnittelu.

Metsuri joutuu lisäksi yleensä huoltamaan ja korjaamaan käyttämänsä työkalut metsässä. Työ on yleensä yksinäistä ja fyysisesti rasittavaa.

Metsurit voivat työskennellä joko toisen palveluksessa tai yrittäjinä. Yrittäjämetsurin on oman ammattitaitonsa lisäksi ymmärrettävä liiketaloudellisia ja kirjanpitoon liittyviä asioita.

Vielä 1960-luvulla Suomen metsissä työskenteli talvisin ainakin 100 000–200 000 metsätyöntekijää eli ”jätkää”. He tekivät metsätyötä talvisin, uittotyötä keväisin ja maatalous- tai sahaustyötä kesäisin ja syksyisin. Pohjois-Suomessa tämä synnytti suorastaan jätkänkierron.

– Lähde: Wikipedia

 

– Valmistaja Vintage Industries
– Perinteikäs metsuritakki
– Punamusta shakkikuvio
– Sherpavuori
– Villakangaskuosi
– Lämmin ja mukava villakangastakki

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä