• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Cavan Metsuritakki Punamusta

Cavan Metsuritakki Punamusta, “Cavan Lumberjack Jacket”, punamusta ruutukuvio, perinteinen metsuritakki lämpimällä valkoisella teddyvuorella, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Cavan on rehdin metsuritakin malliesimerkki

 

189,00 €

5.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Review(s)
Tyhjennä valinta

Cavan Metsuritakki Punamusta, “Cavan Lumberjack Jacket”, punamusta ruutukuvio, perinteinen metsuritakki lämpimällä vuorella, se aito flanellinen “puunhakkaajatakki”, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Cavan Metsuritakki Punamusta

Tästä loistava alkukevät/syyskelin takki tuiskuun ja tuiverrukseen. Perinteikäs Cavan on lämmin ja miellyttävän runsas päällä, muttei liian muhkea tai ahdistava. Tulee mieleen vanhan hyvän ajan täysin käsityönä tehdyt flanellitakit Ameriikoista ja tietenkin “lumberjackien” kodista Kanadasta. Punainen shakkikuvointi on sitä aitoa meininkiä 1900-luvun vaihteen puunhakkausskenestä Kanadan ja Yhdysvaltojen rajaseudulta.

Materiaali

Päällysmateriaali 67% villaa ja 33% viskoosia. Lämmin sisävuoren sherpakarva on valmistettu polyesteristä.

Koot & mitat

Mallilla 178cm/75kg päällään L-koko ja sisälle mahtuisi kevyt huppari tai paksumpi puuvillapaita. Mikäli haluat alle villapaitaa tai tuhdimpaa kerrastoa, niin ota suoraan normaalikokoasi isompi takki. Saatavana koot: M – 3XL. Regular fit -istuvuus eli ei mikään makkarankuori, vaikka hartioita ja hauberia olisikin. Alla tarkempi kokotaulukko käyttäjän pituuden ja painon mukaan sekä hieman meidän käsin mittaamiamme takkien ulottuvuuksia:

Kirjainkoko – Pituus (cm) – Paino (kg)

M                   – 167-175        – 63-70

L                    – 172-180        – 68-75

XL                 – 175-185        – 73-85

XXL              – 180-190       – 83-95

3XL               – 195+             – 93-105

Muuta

Taskuja Cavanissa on viisi: kaksi avonaista etustaskua, napitettavat rintataskut ja yksi povitasku, vetoketjullinen sellainen. Kauluksen saa nostettua pystyyn, mikäli oikein tuulla posottaa ja kyynärpäiden kangas on tuplattu kulutusta vastaan. Etuvetoketju on suojattu sivuilta paksulla kankaalla. Tilaa tästä samalla klassinen punamusta metsurikauluspaita!

Metsuri

Metsurin toimenkuvaan kuuluu yleensä puiden kaato moottorisahalla ja niiden pinoaminen ajouran varteen, vesakon raivaus ja taimikon hoito raivaussahalla,
puiden istutus hakkuualoille ja metsitettäville pelloille, muut metsätyöt kuten; metsätraktorin ajo ja muiden apukoneiden käyttö, puupinojen mittaus, kaadettavien puiden leimaus, ajourien ja varastopaikkojen suunnittelu.

Metsuri joutuu lisäksi yleensä huoltamaan ja korjaamaan käyttämänsä työkalut metsässä. Työ on yleensä yksinäistä ja fyysisesti rasittavaa.

Metsurit voivat työskennellä joko toisen palveluksessa tai yrittäjinä. Yrittäjämetsurin on oman ammattitaitonsa lisäksi ymmärrettävä liiketaloudellisia ja kirjanpitoon liittyviä asioita.

Vielä 1960-luvulla Suomen metsissä työskenteli talvisin ainakin 100 000–200 000 metsätyöntekijää eli “jätkää”. He tekivät metsätyötä talvisin, uittotyötä keväisin ja maatalous- tai sahaustyötä kesäisin ja syksyisin. Pohjois-Suomessa tämä synnytti suorastaan jätkänkierron.

– Lähde: Wikipedia

 

– Valmistaja Vintage Industries
– Perinteikäs metsuritakki
– Punamusta shakkikuvio
– Sherpavuori
– Villakangaskuosi
– Lämmin ja mukava villakangastakki

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus