• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Chaos Muscle Karvahattu Sinimusta

Chaos Muscle Karvalakki Sinimusta, yhden koon karvalakki, valmistaja Canadian Headwear Accessories On Snow – (C.H.A.O.S)- Kanada

Todella lämmin ja tyylikäs ruutukuvioinen villakarvalakki!

69,00 €

Chaos Muscle Karvahattu Sinimusta, karvalakki, ruutukuvio, yhden koon karvalakki, valmistaja Canadian Headwear Accessories On Snow – (C.H.A.O.S)- Kanada

Chaos Muscle Karvahattu Sinimusta

Chaos Muscle Karvahattu Sinimustaruutu on tyylikäs Pohjolan olosuhteisiin sopiva karvalakkimalli. Chaoksen lakkimallisto laajenee ja se jos mikä on hyvä juttu! Karvalakithan noudattaa lähestulkoon aina samaa kaavaa. Eli hatussa on korvaläpät jotka saa nostettua ylös, ilmanvaihtoreiät jne. Chaoksen karvalakit poikkeaa muista, sillä ne ovat hurjasti hienompia ja saatavana on useita eri värivaihtoehtoja.

Materiaali

Musclen pintakangas on 30% villaa ja 70% polyesteria. Sisus on mukana viileätä keinokuitua. Lakin karvaosat ovat keinokarvaa. Voit pestä hatun koneessa, aina nurinpäin ja erittäin alhaisessa lämpötilassa (30 astetta). On ihan fiksu käyttää myös pesupussia. Voit vaihtoehtoisesti desinfioida hatun pitämällä sitä pakkasessa noin vuorokauden ajan (ulkona, pakkaslokerossa tai pakastearkussa)

Muuta

Tätä hattua valmistetaan ainoastaan yhdessä koossa. Hattu sopii kaikille, joiden päänkoko on maksimissaan 60. On kuulemma tulossa taas aivan törkeän kylmä talvi, joten kannattaa varautua ja hankkia kunnon päähine, se on ehdottomasti Chaos Muscle!

Tilaa tästä Brandit puunhakkaaja paita sinimustaruutukuviolla!

– Valmistaja Chaos, USA
– Perinteinen karvahattu
– Tuote on sinimusta
– Villaa ja polyesteria
– One size

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!