facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
30 %
Säästä 21,00 €

Chaos Muscle Karvahattu Sinimusta

69,00  48,00 

0 out of 5

Chaos Muscle Karvalakki Sinimusta, yhden koon karvalakki, valmistaja Canadian Headwear Accessories On Snow – (C.H.A.O.S)- Kanada

Todella lämmin ja tyylikäs ruutukuvioinen villakarvalakki!

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Chaos Muscle Karvahattu Sinimusta, karvalakki, ruutukuvio, yhden koon karvalakki, valmistaja Canadian Headwear Accessories On Snow – (C.H.A.O.S)- Kanada

Chaos Muscle Karvahattu Sinimusta

Chaos Muscle Karvahattu Sinimustaruutu on tyylikäs Pohjolan olosuhteisiin sopiva karvalakkimalli. Chaoksen lakkimallisto laajenee ja se jos mikä on hyvä juttu! Karvalakithan noudattaa lähestulkoon aina samaa kaavaa. Eli hatussa on korvaläpät jotka saa nostettua ylös, ilmanvaihtoreiät jne. Chaoksen karvalakit poikkeaa muista, sillä ne ovat hurjasti hienompia ja saatavana on useita eri värivaihtoehtoja.

Materiaali

Musclen pintakangas on 30% villaa ja 70% polyesteria. Sisus on mukana viileätä keinokuitua. Lakin karvaosat ovat keinokarvaa. Voit pestä hatun koneessa, aina nurinpäin ja erittäin alhaisessa lämpötilassa (30 astetta). On ihan fiksu käyttää myös pesupussia. Voit vaihtoehtoisesti desinfioida hatun pitämällä sitä pakkasessa noin vuorokauden ajan (ulkona, pakkaslokerossa tai pakastearkussa)

Muuta

Tätä hattua valmistetaan ainoastaan yhdessä koossa. Hattu sopii kaikille, joiden päänkoko on maksimissaan 60. On kuulemma tulossa taas aivan törkeän kylmä talvi, joten kannattaa varautua ja hankkia kunnon päähine, se on ehdottomasti Chaos Muscle!

Tilaa tästä Brandit puunhakkaaja paita sinimustaruutukuviolla!

– Valmistaja Chaos, USA
– Perinteinen karvahattu
– Tuote on sinimusta
– Villaa ja polyesteria
– One size

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä