• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 2kpl jäljellä

Chaos Muscle Karvalakki Punamusta

Chaos Muscle Karvalakki Punamusta, karvalakki, ruutukuvio, yhden koon karvalakki, valmistaja Canadian Headwear Accessories On Snow – (C.H.A.O.S)- Kanada

Mukavan lämmin, erinomainen villakuosinen karvalakki!

69,00 € 48,00 €

Chaos Muscle Karvalakki Punamusta, karvalakki, ruutukuvio, yhden koon karvalakki, valmistaja Canadian Headwear Accessories On Snow – (C.H.A.O.S)- Kanada

Chaos Muscle Karvalakki Punamusta

Chaoksen karvalakkimallisto on laadukas ja se jos mikä on hyvä juttu! Karvalakithan noudattavat ja ovat noudattaneet halki aikojen lähestulkoon aina samaa kaavaa. Hatussa on lämpimät korvaläpät jotka saa nostettua ylös, ne saa yleensä sidottua jotenkin leuan alle ja niissä on jonkinlaiset ilmanvaihtoreiät yleensä läppien suojassa. Chaoksen karvalakit ovat tältä osin hyvin perinteisiä ilmestyksiä, mutta yhdeltä osin ne poikkeavat muista: ne ovat hurjasti hienompia.

Materiaali

Musclen pintakangas on 30% villaa ja 70% polyesteria. Karvalakin sisävuoressa on mukana viileätä keinokuitua. Lakin karvaosat ovat keinokarvaa. Voit pestä hatun koneessa, aina nurinpäin ja erittäin alhaisessa lämpötilassa (30 astetta). On ihan fiksu käyttää myös pesupussia. Voit vaihtoehtoisesti desinfioida hatun pitämällä sitä pakkasessa noin vuorokauden ajan (ulkona, pakkaslokerossa tai pakastearkussa).

Valmistaja on toki pohjoisameriikkalainen, mutta hatut on tehty Kiinassa. Se on sellaista nykypäivänä, muttei se tarkoita että hatut olisi huonoja. Päinvastoin!

Muuta

Tätä hattua valmistetaan ainoastaan yhdessä koossa. Hattu sopii kaikille, joiden päänkoko on maksimissaan ja suunnilleen lakinkokoa 60-61. Ainahan isokokoisissa lakeissa on vähän pelivaraa suuntaan tai toiseen, mutta suurimpiin valikoimamme hattuihin tämä kuuluu.

On kuulemma tulossa taas aivan törkeän kylmä talvi, joten kannattaa varautua ja hankkia kunnon päähine, se on ehdottomasti Chaos Muscle! Tässä klassinen puunhakkaajan, metsurin ja metsurisexualin karvalakki. Korvaläpät saa sidottua näppärästi leuan alle muoviklipsisellä lukolla.

Saatavana myös väreissä vihreämusta ja sinimusta. Tervetuloa karvalakkikaupoille!

– Valmistaja Chaos, USA
– Perinteinen karvahattumalli
– Tuote on punamusta
– Villaa ja polyesteria (vuori)
– One size, yhden koon

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!