facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
30 %
Säästä 21,00 €

Chaos Muscle Karvalakki Vihreämusta

69,00  48,00 

0 out of 5

Chaos Muscle Karvalakki Vihreämusta, ruutukuvio, yhden koon karvalakki, valmistaja Canadian Headwear Accessories On Snow – (C.H.A.O.S)- Kanada

Todella lämmin ja tyylikäs villakankainen karvalakki!

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

Chaos Muscle Karvalakki Vihreämusta, karvalakki, ruutukuvio, yhden koon karvalakki, valmistaja Canadian Headwear Accessories On Snow – (C.H.A.O.S) – Kanada

Chaos Muscle Karvalakki Vihreämusta

Chaoksen karvalakkimallisto on laadukas ja se jos mikä on hyvä juttu! Karvalakithan noudattavat ja ovat noudattaneet halki aikojen lähestulkoon aina samaa kaavaa. Hatussa on lämpimät korvaläpät jotka saa nostettua ylös, ne saa yleensä sidottua jotenkin leuan alle ja niissä on jonkinlaiset ilmanvaihtoreiät yleensä läppien suojassa. Chaoksen karvalakit ovat tältä osin hyvin perinteisiä ilmestyksiä, mutta yhdeltä osin ne poikkeavat muista: ne ovat hurjasti hienompia.

Materiaali

Musclen pintakangas on 30% villaa ja 70% polyesteria. Karvalakin sisävuoressa on mukana viileätä keinokuitua. Lakin karvaosat ovat keinokarvaa. Voit pestä hatun koneessa, aina nurinpäin ja erittäin alhaisessa lämpötilassa (30 astetta). On ihan fiksu käyttää myös pesupussia. Voit vaihtoehtoisesti desinfioida hatun pitämällä sitä pakkasessa noin vuorokauden ajan (ulkona, pakkaslokerossa tai pakastearkussa).

Valmistaja on toki pohjoisameriikkalainen, mutta hatut on tehty Kiinassa. Se on sellaista nykypäivänä, muttei se tarkoita että hatut olisi huonoja. Päinvastoin!

Muuta

Tätä hattua valmistetaan ainoastaan yhdessä koossa. Hattu sopii kaikille, joiden päänkoko on maksimissaan 60-61. Ainahan isokokoisissa lakeissa on vähän pelivaraa suuntaan tai toiseen, mutta suurimpiin valikoimamme hattuihin tämä kuuluu.

On kuulemma tulossa taas aivan törkeän kylmä talvi, joten kannattaa varautua ja hankkia kunnon päähine, se on ehdottomasti Chaos Muscle! Tässä klassinen puunhakkaajan, metsurin ja metsurisexualin karvalakki. Korvaläpät saa sidottua näppärästi leuan alle muoviklipsisellä lukolla.

Saatavana myös väreissä punamusta ja sinimusta. Tervetuloa karvalakkikaupoille!

– Valmistaja Chaos, USA
– Perinteinen karvahattumalli
– Tuote on punamusta
– Villaa ja polyesteria (vuori)
– One size, yhden koon

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä