facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Chill Pipo Long Musta

22,00 

0 out of 5

Chill Pipo Long Musta, venyvä, ohut, pitkä versio, lämmin välikelin pipo, puuvilla-akryyliä, one size koko, valmistaja Husky Finland

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varastosta loppu, tee jälkitoimitus tilaus!

Kuvaus

Chill Pipo Long Musta, venyvä, ohut, pitkä versio normaalista chill piposta, lämmin välikelin pipo, valmistaja Husky – Suomi

Chill Pipo Long Musta

Kotimainen Husky tarjoaa meille ohuttakin ohuemman, lämpimän ja ennenkaikkea anonyymin mustan pipon mallia ”Chill”. Pipo on sopivan joustava, jotta sen saa tiiviisti asemoitua pääkopan suojaksi, oli sitä tukkaa enempi tai vähempi.. Erinomaisen laadukas puuvillakangas seassaan 3% akryyliä tuo juuri sopivat elastisen tuntuman pipoon. Hyvä valinta esimerkiksi ulkoliikuntaan kolealla kelillä! Tämä versio on tuplasti pidempi versio alkuperäiseen Chill Pipoon verrattuna. Pipoa voi siis pitää kuin täysi tomppeli tai taitella kerroksittain astetta lämpimämmäksi päähineeksi.

Materiaali

97% puuvillaa ja 3% akryyliä.

Muuta

Puuvilla-akryylimateriaalinsa ansiosta pipo on siis todella ohut, mutta sisältää silti kaksi kerrosta ja on täten hyvin lämpöä eristävä. Normaalimittaista Chilliä tehdään useassa eri värissä, jotka löydät täältä!

– Valmistaja Husky Finland
– Musta
– Pitempi versio
– Ohut, mutta lämmin pipo
– Puuvilla-akryyliä

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä