• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Classic Ice Cream Sandwich

Halvin tapa päästä avaruuteen tällä hetkellä, nauti Astronauttien jäätelöä! Classic Ice Cream Sandwich, kuivajäädytetty valmisjälkiruoka astronauttien tyyliin, NASA:n sertifioima tuote, nää on oikeasti ihan syötäviä, valmistaja American Outdoor Products Inc.

8,80 € 6,99 €

Classic Ice Cream Sandwich, kuivajäädytetty valmisjälkiruoka astronauttien tyyliin, jäätelövoileipä, NASA:n sertifioima tuote, nää on oikeasti ihan syötäviä, valmistaja American Outdoor Products Inc.

Cookies and Cream Ice Cream Sandwich

Astronauttienkin pitää nauttia – hehehee – välillä vähän makeata ja siksipä NASA teki omille rakettimiehilleen sekä -naisilleen lääkkeitä sokerihampaan kolotukseen. Tokihan jäätelönkaltainen tuote on ehkä mahdollisimman vaikea kuljettaa avaruuskäyttöön, joten yhtälöstä on kuivajäädytyksen keinoin poistettu kaikki neste painon minimoimiseksi. Tässä versiossa on haettu perinteisen vaniljajäätelövoileivän makuja varsin onnistuneesti. Jäätelö on marenkimaista tuntumaltaan, mutta maku on yllättävän mojova. Murentuvat keksi kätkee sisäänsä miltei hekumallisia nyansseja.

Ravintoarvot – Classic Ice Cream Sandwich 

Vain 140 kaloria per annos!

31 gramman nettopaino, josta:
5 grammaa rasvaa, kolesterolia 15 mg.
120 mg sodiumia.
22 grammaa hiilihydraatteja, josta sokereita 12 grammaa.
2 grammaa proteiinia.

Yksi annos Classic Ice Cream Sandwichiä täyttää päivän tarpeista A-vitamiinin osalta 4% ja kalsiumin osalta 4%.

Valmistukseen on käytetty maitoa, maissitärkkelystä, sokeria, heraa, kookospähkinää, mono-ja diglyceridejä, guarania, selluloosaa, karrageenia, keinotekoisia makuja, punajuuritiivistettä ja kasvisvärejä.

Allergikoille tiedoksi, että tuotteessa voi olla jäämiä kananmunasta, pähkinöistä, soijasta, gluteenista ja vehnästä.

Muuta

Kaikki Astronaut-jälkiruoat toimitetaan omissa repäisyllä aukaistavissa paketeissaan. Sisältä löytyy itse syötävä ja se on vielä erikseen kääritty paperiseen sisäpussiin, hieman maitokaupan jäätelövoikkarien tapaan. Annos ei tahmaa tai pölise sellaisenaan, paitsi tietenkin murentuessaan. Kuten tuotekuvauksesta voitte jo päätellä, jäätelö on todella haurasta ja murenevaa sorttia, joten se todennäköisesti tulee postipaketissa ottamaan osumaa ja hajoamaan pienemmiksi palasiksi. Mut hei! Ei tartte ainakaan pilkkoa!

– Valmistaja American Outdoor Products Inc.
– Kuivajäädytetty retkijälkiruoka
– ”Ice Cream Sandwich!” -jäätelövoileipä
– Yksi tahko jäätelöä per paketti
– 31 grammaa / annos
– 140 kaloria / annos
– Ole kuin Astronautti mutta nauti jälkiruoka maassa!

Saatat myös pitää...