• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Coast Laivastotakki Musta

Coast Laivastotakki Musta, villakangasta, kansitakkimalli, isoilla napeilla, korkea kaulus, reilut lämmittelytaskut, valmistaja Vintage Industries

248,00 € 198,40 €

Tyhjennä valinta

Coast Laivastotakki Musta, villakangasta, kansitakkimalli, isoilla napeilla, korkea kaulus, lämmittely taskut, valmistaja Vintage Industries

Coast Laivastotakki Musta

Vaikka meidän kirjoissamme Schottin peacoatit ovat se ainoa oikea kansitakki massiivisen paksun villakankaansa ansiosta, pääsee Vintage Industriesin Coast laivastotakki Musta yllättävän lähelle käyttömukavuudessa. Kangas on kyllä kevyempää, mutta silti aitoa villaa – pienellä keinokuitulisällä. Takki on silti yllä ryhdikäs, lämmin ja rehdisti yksinkertainen sekä koreilematon. Coast laivastotakki ulottuu reiteen asti ja korkean kauluksen saa tarvittaessa pystyyn suojaamaan viimalta.

Materiaali

80% villaa ja 20% nylonia. Sisävuori 100% nylonia.

Mitoitus

Coat Laivastotakki Musta on mitoitukseltaan istuva, kokoja on tarjolla S – XXL. Normaalipainoinen noin 72kg ja pituus 178cm mies käyttää kuvissa kokoa L. Mallin mukaan täydellinen koko hänelle koska pitää enemmän istuvasta mitoituksesta kuin väljästä.

Muuta

Coast laivastotakin komeat kookkaat napit vetävät vertoja itsensä Schottin vastaaville. Niitä on komea paririvi ankkureineen päivineen. Hartialinja on miehekäs, alataskut kookkaat tykötarpeita varten ja löytyypä takista rinnankorkeudelta viistot lämmittelytaskutkin. Sisävuori on mustaa nylonia ja sen sisään on leivottu vielä yksi vetoketjullinen povari vasemmalle puolelle. Kauluksen saa tosiaan tarvittaessa pystyyn ja vielä erikseen napitettua kiinni, mikäli kaulahuivi on unohtunut kotiin. Muista tutustua myös aitoon Yhdysvalloissa valmistettuun Schott laivastotakkiin tästä!

– Valmistaja Vintage Industries, Alankomaat
– Kansitakki, laivastotakki
– Musta (Ei tumman sininen)
– Villakangasta
– Lämmittelytaskut
– 2-rivisen napitus
– Ankkurein kohokuvioidut napit
– Tilavat etutaskut
– Povitasku

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!