• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
2kpl jäljellä

Cold Weather Fleece Suojahuppu Musta

Special Forces Skull Suojahuppu Musta, pääkalloteemainen kumitettu printti, pakkautuu pieneen tilaan, monikäyttöinen, ulkoiluun, yksiaukkoinen huppu softaajalle tai talviurheiluun, valmistaja Fostex

14,00 €

Cold Weather Fleece Suojahuppu Musta, yksiaukkoinen suojahuppu, polyster-fleeceä, valkoinen pääkalloprintti leuan tasolla, oivallinen talviurheiluun tai vaikkapa softaamiseen!

Cold Weather Fleece Suojahuppu Musta

Kylmien olojen suojavarustus on kovilla pakkasilla helppo tapa säästää hermoja pakkasenpuremilta. Tämä pehmoinen suojahuppu soveltuu mainiosti esimerkiksi lasketteluun, airsoftiin tai muuhun vastaavaan missä kaivataan hyvää ja kevyttä suojaa elohopean vajotessa matalalle. 3-reikäisestä ohuesta perusmallisesta suojahupusta poiketen tämä malli ei juurikaan veny käytössä, mutta suojaa sitäkin paremmin ja istuu tukevammin paikallaan eikä ala lörpöttämään käytössä edes märkänä. Tässä suojahupussa on taktista näkökulmaa jonkin verran, sillä korvien kohdalta hupussa on kolme pientä reikää kuulon parantamiseksi ja hupun yläosassa on kypärän alle soveltuva sileä kangasosuus.

Materiaali

Tämä huppu on valmistettu 100% polysteristä. Suojahupun materiaali on pääosin pehmeää, mutta samalla jämäkkää, joten se antaa todella hyvän käyttömukavuuden ja hengittävyyden. Päälaen päälle sijoittuva osa on ohuempaa ja sileämpää punosta, joka on ajateltu kypärien ja muiden tukevampien päähineiden alle hiostamattomaksi alustaksi. Mikä tärkeintä, tämä huppu on erittäin ihoystävällinen, kevyt ja kuivuu kohtuullisen nopeasti.

Muuta

Pesu korkeintaan 40 asteessa. Fleecen kanssa kannattaa tietenkin olla tarkkana, jos jostain syystä kuivaa kuumien metallipatterien päällä tai käyttää jostain kumman syystä silitysrautaa kaikkeen mahdolliseen.

Täältä löydät kattavan valikoiman erilaisia suojahuppujamme!

– Kaksiosainen fleece-suojahuppu
– Väri musta
– Yksiaukkoinen
– Polyesteriä
– Päällinen osa ohuempi ja sileä
– Kasvoja, niskaa ja kaulaa suojaa lämmin fleece

Saatat myös pitää...