• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 4kpl jäljellä

Core Outdoor Active Reisitaskuhousut Vihreä

Core Outdoor Active Reisitaskuhousut Vihreä, astetta kestävämmät ulkoilu ja kevyihin työtehtäviin tehdyt reisitaskuhousut, runsaasti taskutilaa, laatu kohtaa hinnan, valmistaja Vintage Industries

Erinomaiset ulko- ja työhousut – uutuusmalli vuodelle 2020!

98,00 €

Tyhjennä valinta

Core Outdoor Active Reisitaskuhousut Vihreä, astetta kestävämmät ulkoilu ja kevyihin työtehtäviin tehdyt reisitaskuhousut, runsaasti taskutilaa, laatu kohtaa hinnan, valmistaja Vintage Industries

Core Outdoor Active Reisitaskuhousut Vihreä

Näitä reisitaskuhousuja on kyselty, nimittäin suhteellisen pystyviä vaihtoehtoja Helikonin Ubran Tactical -reisitaskuhousuille. Kyseessä on astetta kevyemmistä työkäyttöön jalostetuista materiaaleista tehty tekninen reisitaskuhousumalli perinteisen BDU-meiningin ja modernin taktisen housun välimaastosta. Housuissa on kuitenkin paljon siviilipuolelle tarkoitettuja ominaisuuksia, nimittäin mukavan väljä istuvuus ja venyvät vyötärökiristykset sekä kiristettävät lahkeensuut. Housut on varta vasten jalostettu aktiiviliikkumiseen maastossa ja myös vaativaan työkäyttöön, joten mistään rimpulahousuista ei missään nimessä ole kyse, edes kovassa käytössä. Mukavan istuvuuden ja väljän leikkauksen ansiosta housut tuntuvat mukavilta yllä, eivätkä rajoita liikkuvuuttasi.

Materiaali

76% puuvillaa / 24% polyesteriä. Joustavaa stretch fabric -tyylistä työkangasta, jota käytetään teknisissä työhousuissa ja esimerkiksi poliisivoimien taktisissa vermeissä. Kestävää, kevyttä ja repäisylujaa! Vetoketjulliset taskut on varustettu maailman kestävimmillä YKK-vetskareilla.

Muuta

Lisäominaisuuksia housuista löytyy säädettävän vyötärön ja lahjenauhojen muodossa. Tarranauhallisia taskuja on yhdeksän kappaletta eri puolilla housuja, joten säilytystilaa on runsaasti. Erityisesti etupuolella sijaitsevat nopeasti ulottuvilla olevat EDC-lisälaitetaskut ovat huippukäteviä esimerkiksi puhelimen tai muun tärkeän työkaluston kantamista ajatellen. Takapuolella on kaksi ja reisissä kaksi tilavaa vetoketjullista taskua. Saatavana myös mustana!

– Valmistaja Vintage Industries
– Kevyet tekniset ulkoilu- ja työhousut
– Uusi reisitaskuhousumalli
– Kevyt ja kestävä kangas
– Erinomainen käyttömukavuus
– Tehty kestämään myös kevyttä työkäyttöä
– Paljon taskutilaa
– Kiristykset myös lahkeensuissa
– Väri metsänvihreä

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus