• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljelläSuositeltu

Costo Sobei Karvalakki Valkoinen

Costo Sobei Karvalakki Valkoinen, kierrätettyä nahkaa ja kangasta, erittäin laadukasta matskua silti, käsintehty Virossa, valmistaja Costo – Suomi

Erikoistuote – rajallinen määrä jäljellä!

99,00 €

Tyhjennä valinta
Avainsanat: , , , , , , Brand:

Costo Sobei Karvalakki Valkoinen, kierrätettyä nahkaa ja kangasta, erittäin laadukasta matskua silti, käsintehty Virossa, valmistaja Costo – Suomi

Costo Sobei Karvalakki Valkoinen

Tämä karvalakki on makea kuin mikä. Costo on yritys joka tekee kierrätetyistä materiaaleista perkuleen mageita vaatteita ja tavaroita. Costo Sobei on hyvä esimerkki, siinä kasaamiseen on nimittäin käytetty huonekalunahkaa, siis han oikeata nahkaa! Jämäkkä ja varmasti lämmin, tää on oikee valinta talvelle.

Materiaali

Pintanahka on kierrätettyä huonekalunahkaa ja karvavuoraus on myös kierrätettyä. Toppaus on puolestaan fleeceä. Jos päähinettä tarvii pestä, niin ainut tapa on kuivapesu. Muut pesutavat ehkä pilaavat päähineen. Pipon päällä on karvatupsu, joka on irroitettavissa. Tupsu on kiinnitetty karvalakkiin napilla, elikä tupsun saa irroitettua ihan samalla tavalla kuin avaa paidan nappeja.

Muuta

Varmaankin huomasit tuotekuvassa näkyvän karvapallon hatun päällä? Jos se kolahtaa, niin YEAAAA, mut jos ei, niin sen saa helposti poiskin. Karvapallo kiinnitetään napilla, älä kuitenkaan revi sitä irti, vaan irroita se varovasti. Costo suunnittelee kamansa Suomessa ja ne tehdään käsin Virossa.

Katso tästä Alpha Industries pilottilaukku vihreä!

– Valmistaja Costo, Suomi
– Kierrätettyä materiaalia
– Irroitettava karvapallo lakin päällä
– Normaalit mitoitukset (kirjain- ja hattukoko)
– Erikoismallistosta, saatavana rajoitettu erä

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus