facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
9 %
Säästä 10,00 €
ALENNUKSESSA
9 %
Säästä 10,00 €
ALENNUKSESSA
9 %
Säästä 10,00 €
ALENNUKSESSA
9 %
Jopa 10,00 €

Costo Sobei Karvalakki Valkoinen

109,00  99,00 

0 out of 5

Costo Sobei Karvalakki Valkoinen, kierrätettyä nahkaa ja kangasta, erittäin laadukasta matskua silti, käsintehty Virossa, valmistaja Costo – Suomi

Erikoistuote – rajallinen määrä jäljellä!

Poista

Kuvaus

Costo Sobei Karvalakki Valkoinen, kierrätettyä nahkaa ja kangasta, erittäin laadukasta matskua silti, käsintehty Virossa, valmistaja Costo – Suomi

Costo Sobei Karvalakki Valkoinen

Tämä karvalakki on makea kuin mikä. Costo on yritys joka tekee kierrätetyistä materiaaleista perkuleen mageita vaatteita ja tavaroita. Costo Sobei on hyvä esimerkki, siinä kasaamiseen on nimittäin käytetty huonekalunahkaa, siis han oikeata nahkaa! Jämäkkä ja varmasti lämmin, tää on oikee valinta talvelle.

Materiaali

Pintanahka on kierrätettyä huonekalunahkaa ja karvavuoraus on myös kierrätettyä. Toppaus on puolestaan fleeceä. Jos päähinettä tarvii pestä, niin ainut tapa on kuivapesu. Muut pesutavat ehkä pilaavat päähineen. Pipon päällä on karvatupsu, joka on irroitettavissa. Tupsu on kiinnitetty karvalakkiin napilla, elikä tupsun saa irroitettua ihan samalla tavalla kuin avaa paidan nappeja.

Muuta

Varmaankin huomasit tuotekuvassa näkyvän karvapallon hatun päällä? Jos se kolahtaa, niin YEAAAA, mut jos ei, niin sen saa helposti poiskin. Karvapallo kiinnitetään napilla, älä kuitenkaan revi sitä irti, vaan irroita se varovasti. Costo suunnittelee kamansa Suomessa ja ne tehdään käsin Virossa.

Katso tästä Alpha Industries pilottilaukku vihreä!

– Valmistaja Costo, Suomi
– Kierrätettyä materiaalia
– Irroitettava karvapallo
– Normaalit mitoitukset (kirjain- ja hattukoko)
– Erikoismallistosta, saatavana rajoitettu erä

Lisätiedot

Koko

L(60), M(58), XL(62)

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä