• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
 • Tilaa uutiskirje
 • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 29kpl jäljellä

Cousteau Heavyweight Pipo Musta

Cousteau Heavyweight Pipo Musta, Suomessa valmistettu laatupipo, one size eli sopii päähän kuin päähän, merinovillaa

Astetta tukevampi Cousteau Pipo -malli! Viimeinen erä tätä laatua

42,00 € 34,00 €

Cousteau Heavyweight Pipo Musta, Suomessa valmistettu laatupipo, sopii päähän kuin päähän, paksumpi versio, 100% merinovillaa

Cousteau Heavyweight Pipo Musta

Nimensä mukaisesti tämä pipo on malliltaan sama, kuin tunnetun ranskalaisen tutkimusmatkailija Jacques-Yves Cousteaun käyttämä punainen päähine. Pipo on yhden koon, joten se sopii päähän kuin päähän.

Cousteau Heavyweight

Tämä versio eroaa normaalista sen verran, että siinä on yksi punos enemmän. Tuo muuten jämäkkyyttä ja paksuutta aika hurjasti lisää, vaikka puhutaan vain yhdestä pienestä punoksesta lankaa.

Materiaali

Pipo on valmistettu 100% uudesta merinovillasta. Lanka on Superwash -punottua ja näin periaatteessa pesukonepesun kestävää. Mikäli pipo kuitenkin pitää pestä, niin suosittelemme ainoastaan käsinpesua. Merino ei kutita kuivana ja puhtaana, mutta villalle herkät, hikiset tai muuten vaan kutiavat hipiät tietäkää – kyseessä on kuitenkin merinoVILLAlangasta tehty pipo.

Vielä lämpimämpi mallia eli Cousteau Windstopper yhdistää Heavyweightin paksuuden ja nylonsukan todella lämpimäksi paketiksi.

Muuta

Kyseisen matskun ominaisuuksiin kuuluu se, että pipo venähtää oikeaan mittaan, eli käyttäjän pään kokoon. Pipoa ei välttämättä tarvitse pestä, ellei siinä ole ihan näkyvää pintalikaa. Helpoiten pipon pystyy desinfioimaan esimerkiksi laittamalla sen pakastelokeroon tai pakastearkkuun. Mikäli haluat muita värejä heavyweight mallissa joita meillä ei ole suoraan omassa varastossamme ole yhteydessä asiakaspalveluumme: agentti@salainenagentti.fi. Cousteau pipoon voimme tarvittaessa järjestää brodeerauksen tai jonkun muun haluamasi tekstin/kuvan.

Koot

Cousteau Heavyweight Pipo Musta on one size kokoa eli sama sopii päähän kuin päähän. Pipo venyy sopivasti tai jos tuntuu että kiristää liikaa käännä reunusta auki.

– Valmistettu Suomessa
– 100% merinovillaa
Klassikkomalli
– Musta

Saatat myös pitää...

 • Cousteau Merinovilla Pipo Punainen

  Varasto loppu, liity odotuslistalle

  Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

  Suositeltu

  Cousteau Merinovilla Pipo Punainen

  38,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Cousteau Windstopper Pipo Punainen
  Varasto loppu

  Cousteau Windstopper Pipo Punainen

  48,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Cousteau Pipo Vihreä
  Varasto loppuSuositeltu

  Cousteau Pipo Vihreä

  38,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu