• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 6kpl jäljellä

Cousteau Heavyweight Pipo Oranssi

Cousteau Heavyweight Pipo Oranssi, Suomessa valmistettu laatupipo, tuhdimpi erikoispaksu versio, joka sopii päähän kuin päähän!

Lämmin ja persoonallisen okran oranssin värinen laatupipo – yleisön pyynnöstä ensimmäistä kertaa tuhtina Heavyweightinä!

Tämä on viimeinen erä tätä laatua ja paksuutta – kannattaa toimia nopeasti!

36,00 €

Cousteau Heavyweight Pipo Oranssi, Suomessa valmistettu laatupipo, tuhdimpi erikoispaksu versio, joka sopii päähän kuin päähän!

Cousteau Heavyweight Pipo Oranssi

Nimensä mukaisesti tämä pipo on malliltaan sama, kuin tunnetun ranskalaisen tutkimusmatkailija Jacques-Yves Cousteaun käyttämä punainen päähine. Pipo on yhden koon, joten se sopii päähän kuin päähän. Pipon säätö tehdään avaamalla reunoja ja näin pipo venyy hiukan ja alle mahtuu myös isomman pään tai tukan omaava henkilö. Tämä Heavyweight versio on erikoismalli, jossa peruspipoon on lisättä yksi rivi kudosta lisää per suunta, joten pipo on aavistuksen paksumpi, lämpimämpi ja myös kudoksen leveyden vuoksi venyväisempi.

Materiaali

Pipo on valmistettu 100% uudesta merinovillasta. Lanka on Superwash -punottua ja näin periaatteessa pesukonepesun kestävää. Mikäli pipo kuitenkin pitää pestä, niin suosittelemme ainoastaan käsinpesua. Merino ei kutita kuivana ja puhtaana, mutta villalle herkät, hikiset tai muuten vaan kutiavat hipiät tietäkää – kyseessä on kuitenkin merinoVILLAlangasta tehty pipo.

Muuta

Kyseisen materiaalin ominaisuuksiin kuuluu se, että pipo venähtää oikeaan mittaan, eli käyttäjän pään mukaiseen kokoon. Pipoa ei välttämättä tarvitse pestä, ellei siinä ole näkyvää likaa. Helpoiten pipon pystyy desinfioimaan esimerkiksi laittamalla sen pakastelokeroon tai pakastearkkuun. Mikäli haluat muita värejä – Cousteauta on saatavana mm. väreissä tummansininen, luonnonvalkoinen ja vihreä – joita meillä ei ole suoraan omassa varastossamme, ole ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme: agentti@salainenagentti.fi. Cousteau-pipoon voimme tarvittaessa järjestää brodeerauksen/logon, jonka tekemistä voi tiedustella samaa reittiä!

Ostamalla meidän valmistamamme Cousteau pipon, tuet samalla suomalaista kutomoteollisuutta, kiitos!

Tutustu tuultapitävään Cousteau Windstopper -pipoon tästä!

– Perinteinen kalastajanpipo
– Oranssi
– Paksumpi Heavyweight-malli
– Valmistettu Suomessa
100% merinovillaa

Saatat myös pitää...