• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 14kpl jäljellä

Cousteau Merinovilla Pipo Punainen

Cousteau Merinovilla Pipo Punainen, klassikko, Suomessa valmistettu laatupipo, merinovillaa, sopii päähän kuin päähän, kokoa on helppo säätää!

Made in Finland, omaa tuotantoamme!

 

 

34,80 €

5.00 out of 5 based on 3 customer rating(s)
3 Review(s)

Cousteau Merinovilla Pipo Punainen, merinovillaa, sama punainen väri kuin legendaarisen meribiologin päähineessä, Suomessa valmistettu laatupipo, ei kutita kuten tavallinen villa, sopii päähän kuin päähän!

Cousteau Merinovilla Pipo Punainen

Nimensä mukaisesti tämä pipo on malliltaan sama, kuin tunnetun ranskalaisen Jacques-Yves Cousteaun päähine. Pipo on yhden koon, joten se sopii päähän kuin päähän. Mikäli sinusta kuitenkin tuntuu että cousteau pipo-kiristää, käännä reunusta auki, jolloin venyvyys hiukan lisääntyy. Samalla tavalla reunusta kääntämällä myös pipon korkeutta pystyy säätämään.

Materiaali

Pipo on valmistettu 100% uudesta merinovillasta. Lanka on Superwash -punottua ja näin periaatteessa pesukonepesun kestävää. Mikäli pipo kuitenkin pitää pestä, niin suosittelemme ainoastaan käsinpesua. Merino ei kutita kuivana ja puhtaana kuten tavallinen villa, mutta villalle herkät, hikiset tai muuten vaan kutiavat hipiät tietäkää – kyseessä on kuitenkin merinoVILLAlangasta tehty pipo. Suosittelemme hellävaraista pesua tai erikoisvillapesua pipolle jos kutinaa ilmenee pitkä käytön jälkeen tai vastaavasti täysin uuden pipon kanssa.

Katsasta tästä aito Suomessa valmistettu merinovillainen Kommando Villapaita – tummansinisenä!

Muuta

Kyseisen materiaalin ominaisuuksiin kuuluu se, että pipo venähtää oikeaan mittaan, eli käyttäjän pään kokoon. Pipoa ei välttämättä tarvitse pestä, ellei siinä ole ihan näkyvää pintalikaa tai ihoa ärsyttävää pinttynyttä likaa. Helpoiten pipon pystyy desinfioimaan esimerkiksi laittamalla sen pakastelokeroon tai pakastearkkuun. Mikäli haluat muita värejä, joita meillä ei ole tiettynä hetkenä varastossa – saatavana mm. tumman sininen, oranssi, luonnon valkoinen ja vihreä –  ole yhteydessä asiakaspalveluumme joko  010-6173 701 aukioloaikojemme puitteissa tai sähköpostitse osoitteeseen agentti@salainenagentti.fi

Erikoistilaukset

Voimme tarvittaessa järjestää Cousteau-pipoon joko brodeerauksen tai jonkun muun haluamasi tekstin/kuvan, kunhan sen kiinnittäminen villaan on mahdollista/eettisesti järkevää. Hintoja tai toimitusaikoja mittatilauksena tehdyille pipoille on mahdotonta antaa ennen kuin meille toimitetaan tarvittava materiaali, tilauksen koko/väri/eri pipomallien suhde on selvillä teille, meille sekä valmistajalle. Emme valitettavasti ota työn alle epäselviä tilauksia tai sellaisia tapauksia, joissa meillä ei ole täyttä varmuutta asiakkaan sitoutumisesta pipojen vastaanottamiseen. Tilaus maksetaan kokonaisuudessaan ennakkoon ja pipot toimitetaan sovittuun paikkaan sovittuna päivämääränä.

Siispä selvittäkää tarkkaan mitä haluatte, hankkikaa logo tai sen malli mielellään fyysisesti esiteltävään muotoon ja kysykää tarjousta. Sesongista riippuen perustilauksemme eli 100 pipon toimitusaika on noin kuukausi, joka sisältää langan hankkimisen, pipojen kutomisen, brodeerauksen ja toimituksen. Mikäli haluatte nähdä etukäteen mallin lopputuloksesta, tuota aikamäärettä pitää pidentää viikolla tai parilla, sillä 100 pipon lankamäärää ei tilata ennakkoon mallia varten. Mallien työstö myös maksaa erikseen. Tuotteet ovat laadukkaita, kädenjälki kotimaista ja lopputulokseen ovat olleet tyytyväisiä kaikki kymmenet erikoispipoja meiltä tilanneet asiakkaat.

Ostamalla meidän valmistaman Cousteau pipon tuet Suomalaista kutomoteollisuutta. Me kiitämme!

– One size merinovillapipo
– Valmistettu Suomessa
– Punainen
– 100% merinovillaa
– Parasta laatua

 

 

Saatat myös pitää...