• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 5kpl jäljellä

Cousteau Merinovillapipo Oranssi

Cousteau Merinovillapipo Oranssi, Suomessa valmistettu laatupipo, tuttu ja turvallinen perusversio, lämmin ja laadukas, metsästykseen soveltuva kirkkaan oranssi väri, yksi koko sopii päähän kuin päähän!

Lämmin ja persoonallisen okran oranssin värinen laatupipo! 

29,00 €

Cousteau Merinovillapipo Oranssi, Suomessa valmistettu laatupipo, tuttu ja turvallinen perusversio, lämmin ja laadukas, metsästykseen soveltuva kirkkaan oranssi väri, yksi koko sopii päähän kuin päähän!

Cousteau Merinovillapipo Oranssi

Nimensä mukaisesti tämä pipo on malliltaan sama, kuin tunnetun ranskalaisen tutkimusmatkailija Jacques-Yves Cousteaun käyttämä punainen päähine. Pipo on yhden koon, joten se sopii päähän kuin päähän. Pipon säätö tehdään avaamalla reunoja ja näin pipo venyy hiukan ja alle mahtuu myös isomman pään tai tukan omaava henkilö. Tätä tuttua ja turvallista pipomallia Agentti on myynyt jo vuosikymmeniä.

Materiaali

Pipo on valmistettu 100% uudesta merinovillasta. Lanka on Superwash -punottua ja näin periaatteessa pesukonepesun kestävää. Mikäli pipo kuitenkin pitää pestä, niin suosittelemme ainoastaan käsinpesua. Merino ei kutita kuivana ja puhtaana, mutta villalle herkät, hikiset tai muuten vaan kutiavat hipiät tietäkää – kyseessä on kuitenkin merinoVILLAlangasta tehty pipo.

Muuta

Kyseisen materiaalin ominaisuuksiin kuuluu se, että pipo venähtää oikeaan mittaan, eli käyttäjän pään mukaiseen kokoon. Pipoa ei välttämättä tarvitse pestä, ellei siinä ole näkyvää likaa. Helpoiten pipon pystyy desinfioimaan esimerkiksi laittamalla sen pakastelokeroon tai pakastearkkuun. Mikäli haluat muita värejä – Cousteauta on saatavana mm. väreissä tummansininen, luonnonvalkoinen ja vihreä – joita meillä ei ole suoraan omassa varastossamme, ole ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme: agentti@salainenagentti.fi. Cousteau-pipoon voimme tarvittaessa järjestää brodeerauksen/logon, jonka tekemistä voi tiedustella samaa reittiä!

Ostamalla valmistamamme Cousteau-pipon, tuet suomalaista kutomoteollisuutta, kiitos!

Tutustu parhaimpaan pipoomme Cousteau Windstoper pipo punainen tästä!

– Perinteinen kalastajanpipo
– Valmistettu Suomessa
100% merinovillaa

Saatat myös pitää...