• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Vain 2 varastossa

Cousteau Pipo Harmaa Graphite

Cousteau Pipo Harmaa, 100% superwash-merinovillasta, Suomessa valmistettu laatupipo, joka sopii päähän kuin päähän, värisävy on tummanharmaa (grafiitti)

32,00 €

Cousteau Pipo Harmaa Graphite, yhden koon huippupipo joka on valmistettu 100% superwash merinovillasta,  Suomessa valmistettu laatupipo, joka sopii päähän kuin päähän!

Cousteau Pipo Harmaa Graphite

Cousteau Pipo Harmaa on nimensä mukaisesti malliltaan sama, kuin tunnetun ranskalaisen tutkimusmatkailija Jacques-Yves Cousteaun käyttämä punainen päähine. Pipo on yhden koon, joten se sopii päähän kuin päähän.

Materiaali

Pipo on valmistettu 100% uudesta merinovillasta. Lanka on Superwash -punottua ja näin periaatteessa pesukonepesun kestävää. Mikäli pipo kuitenkin pitää pestä, niin suosittelemme ainoastaan käsinpesua. Merino ei kutita kuivana ja puhtaana, mutta villalle herkät, hikiset tai muuten vaan kutiavat hipiät tietäkää – kyseessä on kuitenkin merinoVILLAlangasta tehty pipo.

Muuta

Kyseisen materiaalin ominaisuuksiin kuuluu se, että pipo venähtää oikeaan mittaan, eli käyttäjän pään kokoon. Pipoa ei välttämättä tarvitse pestä, ellei siinä ole ihan näkyvää pintalikaa. Helpoiten pipon pystyy desinfioimaan esimerkiksi laittamalla sen pakastelokeroon tai pakastearkkuun.

Koot

Cousteau pipo on one size elikä yksi koko sopii kaikille. Pipon kokoa saa säädettyä helpointen pipon reunoja avaamalla. Mikäli kaikki reunat kääntää auki piposta tulee melkeinpä hiippalakki ja myös venyvyys lisääntyy joka suuntaan. Mikäli haluat vielä paksumpaa pipoa suosittelemme tutustumaan Cousteau Heavyweight ja Cousteau Windstopper malleihin joita löytyy myös samoissa väreissä kuin perus Cousteau Pipoa. Valmistamme kaikki Cousteau ja Kommando Villapaidat Suomessa joten voimme taata että laatu on huippuluokkaa.

– Valmistettu Suomessa
– Laatupipo
– One size
– 100% merinovillaa
– Väri tumman harmaa (grafiitti/graphite)

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!