• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Cousteau Windstopper Merinopipo Musta

Cousteau Windstopper Merinopipo Musta, Suomessa valmistettu laatupipo, merinovillaa, one size – sopii päähän kuin päähän, kotimainen laatutuote

48,00 €

Cousteau Windstopper Merinopipo Musta, Suomessa valmistettu laatupipo, merinovillaa, one size – sopii päähän kuin päähän, kotimainen laatutuote

Cousteau Windstopper Merinopipo Musta

Nimensä mukaisesti tämä pipo on malliltaan sama, kuin tunnetun ranskalaisen tutkimusmatkailija Jacques-Yves Cousteaun käyttämä punainen päähine. Pipo on yhden koon, joten se sopii päähän kuin päähän. Ja on muuten siitäkin aikamoisen hieno tuote, että on tehty käsityönä ihan täällä meidän koti-Suomessa.

Windstopper

Vaikka Windstopper on ulkoisesti täysin identtinen tavallisen Cousteaun kanssa, mutta erikoisuutena tästä piposta löytyy tuulenpitävä sisävuori. Se antaa taas yhtä astetta parempaa suojaa kylmältä viimalta, kuin pelkkä villapunos. Erityisesti kalamiesten ja tuulisissa keleissä viihtyville ulkoilmaihmisille.

Materiaali

Pipo on valmistettu 100% uudesta merinovillasta. Lanka on Superwash -punottua ja näin periaatteessa pesukonepesun kestävää. Mikäli pipo kuitenkin pitää pestä, niin suosittelemme ainoastaan käsinpesua. Merino ei kutita kuivana ja puhtaana, mutta villalle herkät, hikiset tai muuten vaan kutiavat hipiät tietäkää – kyseessä on kuitenkin merino-VILLA-langasta tehty pipo.

Muuta

Kyseisen matskun ominaisuuksiin kuuluu se, että pipo venähtää oikeaan mittaan, eli käyttäjän pään kokoon. Pipoa ei välttämättä tarvitse pestä, ellei siinä ole ihan näkyvää pintalikaa. Helpoiten pipon pystyy desinfioimaan esimerkiksi laittamalla sen pakastelokeroon tai pakastearkkuun.

Tilaa tästä se perinteinen punainen Cousteau nylonvuorella!

– Valmistettu Suomessa
– Se perinteinen kalastaja-/sukeltajapipo
– Musta
– Windstopper-vuori, nylonia
100% merinovillaa

Saatat myös pitää...