• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
13kpl jäljellä

Cousteau Windstopper Pipo Punainen

Cousteau Windstopper Pipo Punainen, Suomessa valmistettu laatupipo, joka sopii päähän kuin päähän!

Kaikista lämpimin Cousteau-pipomallimme! Valmistettu Suomessa

 

 

48,00 €

Cousteau Windstopper Pipo Punainen, Suomessa valmistettu laatupipo, joka sopii päähän kuin päähän!

Cousteau Windstopper Pipo Punainen

Nimensä mukaisesti tämä pipo on malliltaan sama, kuin tunnetun ranskalaisen tutkimusmatkailija Jacques-Yves Cousteaun käyttämä punainen päähine. Pipo on yhden koon, joten se sopii päähän kuin päähän. Mikäli kuitenkin tunnet että pipo ns. kiristää käännä piponreunusta kerran auki niin pipo ei kiristä enään, samalla tavalla saat säädettyä pipon korkeutta haluamallesi tasolle. Helppoa!

Cousteau Windstopper ominaisuudet

Vaikka cousteau windstopper pipo on ulkoisesti täysin identtinen tavallisen Cousteaun kanssa, erikoisuutena tästä piposta löytyy tuulenpitävä sisävuori. Se antaa taas yhtä astetta parempaa suojaa kylmältä viimalta, kuin pelkkä villapunos. Erityisesti kalamiesten ja tuulisissa keleissä viihtyville ulkoilmaihmisille.

Materiaali

Pipo on valmistettu 100% uudesta merinovillasta. Lanka on Superwash -punottua ja näin periaatteessa pesukonepesun kestävää. Mikäli pipo kuitenkin pitää pestä, niin suosittelemme ainoastaan käsinpesua. Merino ei kutita kuivana ja puhtaana, mutta villalle herkät, hikiset tai muuten vaan kutiavat hipiät tietäkää – kyseessä on kuitenkin merinoVILLAlangasta tehty pipo.

Muuta

Kyseisen matskun ominaisuuksiin kuuluu se, että pipo venähtää oikeaan mittaan, eli käyttäjän pään kokoon. Pipoa ei välttämättä tarvitse pestä, ellei siinä ole ihan näkyvää pintalikaa. Helpoiten pipon pystyy desinfioimaan esimerkiksi laittamalla sen pakastelokeroon tai pakastearkkuun. Saatavana seuraavat värit: musta, punainen ja sininen. Kysy tarvittaessa myös muita värejä!

Mikäli haluat pipoon brodeerauksen voimme sen järjestää, mielellään ei yksittäiskappaleita, vaan isompi erä kerralla. Tähän huippu pipoon suosittelemme kangaspohjaan brodeerattua merkkiä, joka ommellaan parista kohdasta pipon reunukseen kiinni haluamallesi kohdalle. Tiedustelut voi lähettää agentti@salainenagentti.fi tai soittaa asiakaspalveluun puh.010-6173700.

Katso tästä miltä Cousteau Windstopper Pipo näyttää luonnonvalkoisena!

– Alkuperäinen kalastajanpipo, Cousteau Pipo
– Valmistettu Suomessa
– Windstopper-kalvo
100% merinovillaa

 

Saatat myös pitää...