• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
8kpl jäljellä

Cousteau Windstopper Pipo Valkoinen

Cousteau Windstopper Pipo Valkoinen, Suomessa valmistettu laatupipo, venyvä rakenne, sopii päähän kuin päähän, merinovillaa, klassinen merimiehen pipo

Kaikista lämpimin Cousteau-pipomallimme!

45,00 €

Cousteau Windstopper Pipo Valkoinen, Suomessa valmistettu laatupipo, venyvä rakenne, sopii päähän kuin päähän, merinovillaa, klassinen merimiehen pipo

Cousteau Windstopper Pipo Valkoinen

Nimensä mukaisesti tämä pipo on malliltaan sama kuin tunnetun ranskalaisen tutkimusmatkailija Jacques-Yves Cousteaun käyttämä punainen päähine. Pipo on yhden koon, joten se sopii päähän kuin päähän. Mikäli kuitenkin tunnet että pipo kiristää, saat säädettyä pipon korkeutta sopivaksi rullaamalla sen reunusta tai taittelemalla reunaa mieleiseksesi. Helppoa!

Windstopper

Vaikka windstopper-pipo on ulkoisesti täysin identtinen tavallisen Cousteaun kanssa, erikoisuutena tästä piposta löytyy tuulenpitävä sisävuori. Se antaa taas yhtä astetta parempaa suojaa kylmältä viimalta kuin pelkkä villapunos. Erityisesti kalamiesten ja tuulisissa keleissä viihtyville ulkoilmaihmisille.

Materiaali

Pipo on valmistettu 100% uudesta merinovillasta. Lanka on Superwash -punottua ja näin periaatteessa pesukonepesun kestävää. Mikäli pipo kuitenkin pitää pestä, niin suosittelemme ainoastaan käsinpesua. Merino ei kutita kuivana ja puhtaana, mutta villalle herkät, hikiset tai muuten vaan kutiavat hipiät tietäkää – kyseessä on kuitenkin merinoVILLAlangasta tehty pipo.

Muuta

Kyseisen matskun ominaisuuksiin kuuluu se, että pipo venähtää oikeaan mittaan, eli käyttäjän pään kokoon. Pipoa ei välttämättä tarvitse pestä, ellei siinä ole ihan näkyvää pintalikaa. Helpoiten pipon pystyy desinfioimaan esimerkiksi laittamalla sen pakastelokeroon tai pakastearkkuun. Saatavana useita muita värejä!

Mikäli haluat pipoon brodeerauksen voimme sen järjestää, mielellään ei yksittäiskappaleita, vaan isompi erä kerralla. Tähän huippu pipoon suosittelemme kangaspohjaan brodeerattua merkkiä, joka ommellaan parista kohdasta pipon reunukseen kiinni haluamallesi kohdalle. Tiedustelut voi lähettää agentti@salainenagentti.fi tai soittaa asiakaspalveluun puh.010-6173700.

– Alkuperäinen kalastajanpipo
– Valmistettu Suomessa
– Windstopper-kalvo
100% merinovillaa
– Valkoinen
– Merinovillaa

Saatat myös pitää...

 • Cousteau Heavyweight Pipo Musta

  Varasto loppu, liity odotuslistalle

  Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

  Cousteau Heavyweight Pipo Musta

  39,90 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Lasten Cousteau Pipo Punainen
  Varasto loppu

  Lasten Cousteau Pipo Punainen

  29,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Cousteau Pipo Vihreä
  Varasto loppu

  Cousteau Pipo Vihreä

  35,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu