6kpl jäljellä

Cousteau Windstopper Pipo Vihreä

Cousteau Windstopper Pipo Vihreä, taatusti lämmin laatupipo, sopii päähän kuin päähän, väri todella tummansininen, sisällä tuultapitävä nylonsukka, valmistettu kotimaisin voimin Suomessa

Paksumpi nylonvuorinen Cousteau!

 

48,00 €

Cousteau Windstopper Pipo Vihreä, taatusti lämmin laatupipo, sopii päähän kuin päähän, väri todella tummansininen, sisällä tuultapitävä nylonsukka, valmistettu kotimaisin voimin Suomessa

Cousteau Windstopper Pipo Vihreä

Nimensä mukaisesti tämä pipo on malliltaan sama, kuin tunnetun ranskalaisen tutkimusmatkailija Jacques-Yves Cousteaun käyttämä punainen päähine. Nyt sama pipo on saatavana useassa eri värissä tummasta merensinisestä metsänvihreään ja kirkkaan oranssiin. Pipo on yhden koon, joten se sopii päähän kuin päähän. Tuttu näky kalamiesten päässä ja esimerkiksi Pancho & Pojat -kalastusohjelmasta.

Windstopper

Cousteau Heavyweight eroaa normaalista siten, että siinä on tuultapitävä nylonsukka sisällä. Tämä lisäkerros erityistä tuo pipoon aikalailla jämäkkyyttä sekä paksuutta, ja pitää lämpöä entistä paremmin!

Materiaali

Pipon kangas on valmistettu 100% uudesta merinovillasta. Lanka on Superwash -punottua ja näin periaatteessa pesukonepesun kestävää. Mikäli pipo kuitenkin pitää pestä, niin suosittelemme ainoastaan käsinpesua. Merino ei kutita kuivana ja puhtaana, mutta villalle herkät, hikiset tai muuten vaan kutiavat hipiät tietäkää – kyseessä on kuitenkin merinoVILLAlangasta tehty pipo. Sisäpuolen nylonsukka on 100% nylonia.

Muuta

Kyseisen materiaalin ominaisuuksiin kuuluu se, että pipo venähtää oikeaan mittaan, eli käyttäjän pään kokoon. Pipoa ei välttämättä tarvitse pestä, ellei siinä ole ihan näkyvää pintalikaa. Helpoiten pipon pystyy desinfioimaan esimerkiksi laittamalla sen pakastelokeroon tai pakastearkkuun. Cousteau Heavyweight Pipoa on sesonkiaikana tarjolla monessa eri värissä.

Koot

Pipot ovat mallia ”one size fits all”. Mikäli pipo tuntuu kiristävän, avaa pipon taitoksia ja kokeile sovittamista ilman laskoksia. Käytössä pipo antaa periksi hieman lisää.

– Valmistettu Suomessa
– Yhden koon villapipo
– Vihreä
100% merinovillaa
– Windstopper-malli eli nylonsukallinen versio
– Merinovillaa

Saatat myös pitää...

 • Lasten Cousteau Pipo Punainen

  Varasto loppu, liity odotuslistalle

  Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

  Lasten Cousteau Pipo Punainen

  32,00 €
  Lue Lisää
 • Cousteau Windstopper Pipo Punainen

  Cousteau Windstopper Pipo Punainen

  48,00 €
  Lisää ostoskoriin

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus