• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Covert Ops Softshell Takki Khaki

Covert Ops Softshell Takki Khaki, värinä ”coyote”, kuoritakki, 100% vedenpitävä, hengittävä, kestävä ja kevyt

84,99 € – 107,10 €

Tyhjennä valinta

Covert Ops Softshell Takki Khaki, värinä ”coyote”, kuoritakki, 100% vedenpitävä, hengittävä, kestävä ja kevyt

Covert Ops Softshell Takki Khaki

Covert Ops Softshell Takki Khaki, taktisella otteella tehty kevyt ja laadukkaasti toteutettu softshell -takki, jonka kuorikangas on vedenpitävää ja hengittävää. Sopii erinomaisesti ulkoilutakiksi, kalastusreissuille tai ulkotyökäyttöön. Kerraston kanssa myös erinomainen takki pikkupakkasille. Takki mahtuu pieneen tilaan ja toimii talvella myös kuoritakin alla lämpövuorena, hyvän hengittävyyden johdosta

Materiaali

100% polysteriä.

Muuta

Takissa on armeijatason jämäkkä vetoketju ja erinomainen tikkaus. Korkean kauluksen sisällä on piilohuppu, jonka saa kätevästi taitettua takaisin käytön jälkeen vetoketjulliseen taskuunsa. Hihansuut ovat elastiset, ”hook & hoop” -kiinnityksellä. Olkapäiltä löytyvät kymmensenttiset standardimittaiset polettipaikat. Taskupuolta edustavat kaksi viistoa nopeakäyttöistä etutaskua, vetoketjullinen lisätasku oikeassa hihassa ja hartiatasku vasemmassa hihassa. Molemmissa hihoissa on vielä tarrapaikka arvomerkeille ja sen semmoisille.

Muita upeita softshell takkeja löydät takki ryhmästä, tässä muutama vielä parempi softshell takki: Helikon Gunfighter Softshell Takki Musta tai Helikon Cougar Takki Musta .Tule tutustumaan takki valikoimaamme.

– Valmistaja Rothco
– Kuoritakki
– Coyote
– 100% vedenpitävä
– Hengittävä
– Kevyt
– Kestävä
– Piilohuppu

Saatat myös pitää...