• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
3kpl jäljellä

CPE Kauluspaita Työkäyttöön Musta

CPE Kauluspaita Työkäyttöön Musta, long sleeve/ls-malli eli pitkähihainen, vihdoinkin kotimaista työpaitaa, valmistaja CPE – Suomi

 

58,00 €

Tyhjennä valinta

CPE Kauluspaita Työkäyttöön Musta, long sleeve/ls-malli eli pitkähihainen, vihdoinkin kotimaista työpaitaa, valmistaja CPE – Suomi

CPE Kauluspaita Työkäyttöön Musta

Tälläinen pitkähihainen kauluspaita on aina muodissa työpaikalla, ovella, oven sisäpuolella ja noin niinkuin yleisesti. CPE on luotettava suomalainen valmistaja, joka kutoo paitansa Virossa tai Kroatiassa, mutta yhtä kaikki, laatu on kohdallaan. Käytä töissä tai hanki nippu hyviä paitoja oman työyhteisösi käyttöön. Voit totta kai myös teettää paitoihin logoja tai printtejä.

Materiaali

Tämä paita on valmistettu 65% polyesteristä ja 35% puuvillasta. Materiaali on laadukasta ja voit pestä tämän paidan normaalissa sekoitekangaspesussa. Pese ensimmäisen kerran yksinään nurinpäin.

Muuta

Paidassa on kaksi rintataskua. Häiritseviä logoja tai muuta sälää ei paidassa killu. Molemmat taskut suljetaan napin ja läven voimin. Taskun leveys on noin 11cm ja korkeus 12,5cm. Paita avataan ja suljetaan samaten napeilla.

Koko

Paita on malliltaan normaali ja istuu ylle työkäyttöön soveltuvasti. Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää kuvissa yllään XL-kokoa, joka on  aavistuksen iso. Paidan helma on pitkä, joten se on tarkoitettu puettavaksi housujen alle.

Tästä löydät työpaidalle kaveriksi vahvimman sortin työhousut eli Dunderdon P11 Cordura Vantaget!

– Valmistaja CPE, Suomi
– Pitkähihainen kauluspaita
– Työkäyttöön
– Väri musta

Saatat myös pitää...

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007