• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE Varasto loppu

CPE Kauluspaita Työkäyttöön Musta

CPE Kauluspaita Työkäyttöön Musta, long sleeve/ls-malli eli pitkähihainen, vihdoinkin kotimaisin ratkaisuin teetettyä työpaitaa, valmistaja CPE – Suomi

Lopetetun paitamallin loppuunmyynti ALE-hinnoilla!

 

88,00 € 58,00 €

Tyhjennä valinta

CPE Kauluspaita Työkäyttöön Musta, long sleeve/ls-malli eli pitkähihainen, vihdoinkin kotimaisin ratkaisuin teetettyä työpaitaa, valmistaja CPE – Suomi

CPE Kauluspaita Työkäyttöön Musta

Tälläinen pitkähihainen kauluspaita on aina muodissa työpaikalla, ovella, oven sisäpuolella ja noin niinkuin yleisesti. CPE on luotettava suomalainen valmistaja, joka teettää paitansa Virossa tai Kroatiassa, mutta yhtä kaikki, laatu on kohdallaan. Käytä töissä tai hanki nippu hyviä paitoja oman työyhteisösi käyttöön. Voit totta kai myös teettää paitoihin logoja tai printtejä.

Materiaali

Tämä paita on valmistettu 65% polyesteristä ja 35% puuvillasta. Materiaali on C.P.E:n tapaan laadukasta ja voit pestä tämän paidan normaalissa sekoitekangaspesussa eli suomeksi 40-asteessa. Pese ensimmäisen kerran yksinään nurinpäin, jotta pinta pysyy hyvänä ja mahdollinen irtoväri ei tahraa muita pyykkejä.

Muuta

Paidassa on kaksi rintataskua. Häiritseviä logoja tai muuta sälää ei paidassa killu. Molemmat taskut suljetaan napin ja läven voimin. Taskun leveys on noin 11cm ja korkeus 12,5cm. Paita avataan ja suljetaan samaten napeilla.

Koko

Paita on malliltaan normaali ja istuu ylle työkäyttöön soveltuvasti. Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää kuvissa yllään XL-kokoa, joka on  aavistuksen iso. Paidan helma on pitkä, joten se on tarkoitettu puettavaksi housujen alle. Kyseinen malli on jo lopetettu, eikä siten enää saatavilla täydennyksenä.

Tästä löydät työpaidalle kaveriksi vahvimman sortin työhousut eli Dunderdon P11 Cordura Vantaget!

– Valmistaja CPE, Suomi
– Pitkähihainen kauluspaitatyökäyttöön
– Kestävät materiaalit
– Väri musta
– Paidat valmistettu joko Kroatiassa tai Virossa, kuitenkin EU-alueella

Saatat myös pitää...