• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

CPE NIJ II Silver Luotiliivi Vetoketjulla

CPE NIJ II  Silver Luotiliivi vetoketjulla, musta, kevyt ja moderni luotisuojaliivi, suomalainen suojaliivi, dyneema-suojapaneelit, sivuttaissäätö kummassakin kyljessä, valmistaja C.P.E Finland

545,00 €

Tyhjennä valinta

CPE NIJ II Silver Luotiliivi Vetoketjulla, musta, kevyt ja moderni luotisuojaliivi, suomalainen luotiliivi, dyneema-suojapaneelit

CPE NIJ II Silver Luotiliivi Vetoketjulla

Tässä Suomalais valmisteisessa luotisuojaliivissä on ominaisuuksia vaikka muille jakaa. Tärkeimpänä on kuitenkin markkinoiden johtava luotisuojaus, johon voidaan laittaa vielä kirsikkana kakun päälle huipputason moniosumakestävyys luoteja vastaan, siltä varalta että iskemät ovat nipussa pienellä alueella. Poikkeuksellisen, lomittain ladotun suojapaneelirakenteensa takia liivi suojaa myös paneelin laitaan tulevilta osumilta, joten suojaa riittää joka suunnasta. Jokainen suojakerros on vielä erikseen laminoitu, joten liivi on aktiivikäytössäkin todella hygieeninen. Liivissä on kaikenkaikkiaan 30 kerrosta suojaavaa dyneema-paneelia. Silti painoa liiville kertyy vain 1,8 kg!!!

Materiaali

Tekstiilin sisävuoressa kehoa vasten on Coolmax® -kuiduista valmistettu kosteutta iholta siirtävä ohut verkkoneulos. Verkkoneuloksen sisäpuolella on kerros Outlast®-materiaalia, joka on alun perin NASA:N astronauteille kehittämä materiaali, joka tehokkaasti säätelee kehon lämpötilaa. Materiaalin valmistajan testeissä hikoilu väheni jopa 69 %. Ulkotekstiili on Action Mistral tekninen tekstiili, jonka fluorokäsittely hylkii likaa ja kosteutta. Tekstiili on erittäin repäisyluja.

Suojastandardit

Testattu NIJ-standardin mukaan suojaustasolle NIJ II = NIJ II = 9 mm 124 gr FMJ 258 – 370 m/s, 357 Mag 159 gr SJSP 425 – 439 m/s.

Muuta

Tämän CPE NIJ II Silver Luotiliivi Vetoketjulla mallin erikoisuutena on etuvetoketjullinen etuosa, jonka avulla liivin riisuu ja pukee nopeasti. Koon voi säätää itselleen sopivaksi liivin sisältä löytyvillä kiristysremmeillä ja selän tarranauhan avulla, jolloin koko pysyy aina oikeana, sillä vetoketjun ansiosta ei tarvitse säätää kaiken maailman tarranauhoja joka kerta uudelleen. Tässä Zipper-mallissa on vakiona vetoketjulliset etutaskut, joiden kautta pääset käsiksi myös liivin sisäisiin kiristysremmeihin. Liivin saa tilattuna myös eri värisinä, mm. huomioväreissä, joten liivi on erinomainen valinta esimerkiksi liikenteenohjausta suorittavalle.

Voinko tilata mittatilaus suojaliivit?

Lisäksi mittatilaustyönä teetettyihin liiveihin on mahdollista laittaa valmiita kirjailuja, vaakunoita, tunnuksia tai vaikkapa tarrapaikkoja arvomerkeille sun muille sellaisille ja myös esim. virve-kotelo. Kustomointikysymyksissä voit lähestyä meitä sähköpostitse osoitteen agentti@salainenagentti.fi kautta.

Tutustu myös CPE Pro Diamond luotiliiviin jossa on tarrasäätö mahdollisuus tästä!

Koot, mitat & paino

Paino 1,8 kg. C.P.E:n liiveissä pätee normaali mitoitus, joten esimerkiksi T-paitakoko on hyvä mittari miehille sekä naisille. Tässä tarkat rinnanympärykset senttimetreinen / liivin kirjainkoko:

HUOM! Tilausliivit toimitetaan mittatilaustyönä tilauksesta, joka maksetaan etukäteen. Mittatilaustyönä tilattujen liivien hinta on saman kuin varastossa olevien liivien!

Miesten koot / rinnanympärys:

S     /  85-93 cm
M    /   94-101 cm
L     /   102-111 cm
XL   /   112-121 cm
XXL /   122-130 cm

Naisten koot / rinnanympärys:

S    /   90-97 cm
M   /   98-107 cm
L    /  108-114 cm
XL  /   116-122 cm

Tilausliiveihin on mahdollista kustomoida naisten versioon kuppikoko väliltä A-D.

– Valmistaja C.P.E, Forssa, Suomi
– Markkinoiden johtava suojaliivi
– Kätevä vetoketjullinen malli
– Saatavilla eri väreissä
– Mahdollista tilata logoilla, vaakunoilla tai tarrapaikoilla
– Outlast®–sisätekstiili
– Coolmax®-verkkoneulos
– Action Mistral®-käsitelty helppohoitoinen ulkotekstiili
– CE-hyväksytty
– NIJ II suojastandardi
– Painoa 1,8 kg

Saatat myös pitää...

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!