1kpl jäljellä

CPE Polvisuojat Vaahtomuovi Harmaa

CPE Polvisuojat Vaahtomuovi Harmaa, kompaktit, näppärät, erinomainen valinta pikkuremppaan tai muuhun polviasennossa nikkarointiin, valmistaja CPE – Finland

Pehmeät ja kompaktit housujen sisään asennettavat polvisuojat!

17,00 €

CPE Polvisuojat Vaahtomuovi Harmaa, kompaktit, näppärät, myydään pareittain, erinomainen valinta pikkuremppaan tai muuhun polviasennossa nikkarointiin, valmistaja CPE – Finland

CPE Polvisuojat Vaahtomuovi Harmaa

Erilaisia polvisuojia olemme Agentissa myyneet pitkin vuosia, mutta sellaista luotettavaa housujen sisään puettavaa versiota ei ole aina saatavilla. Onneksi kotimainen toimija CPE pläjäytti meille myyntiin käypiä polvisuojia, jotka ovat aavistuksen kevyemmät ja kompaktimmat kuin myymämme Dunderdonin versio. Nämä uudet polvisuojat ovat parhaimmillaan kevyen suojan tarjoajina, jolloin housujen yleinen käyttömukavuus ovat tärkeimpiä.

Materiaali

Vaahtomuovia. Myydään pareittain. Leveys suurimmasta kohtaa 16,5cm, korkeus 23cm, paksuus noin 1,5cm, muotoiltu istumaan polvipaikkaan joustavaksi.

Muuta

Näitä suojuksia voidaan käyttää kaikissa Agentin myymissä Helikonin reisitaskuhousuissa, joissa on omat polvisuojapaikat ja tietenkin Dunderdonin polvisuojapaikallisissa työhousuissa. Suosittelemme käytettäväksi esimerkiksi autonikkaroijille asfaltilla pikkukivien ja polvilumpioiden välisen kitkan eliminoimiseksi sekä kotiremppailijoille ruuveja ja kovaa remonttiroskaa vastaan. Kevyeen metsäilyyn ja sotimishommiinkin näitä voi käyttää, vaikka toki taktiset kovamuoviset ja housujen päälle puettavat suojukset vievät voitot eri asennoissa kyykkimisessä tai muuten vain lohikäärmeitä vastaan matsatessa.

Tästä vielä polvisuojille kaveriksi kestävät Helikonin reisitaskuhousut!

– Valmistaja CPE – Finland
– Kevyet housujen sisään asennettavat polvisuojat
– Vaahtomuovia
– Joustavat ja taittuva rakenne
– Harmaat

Saatat myös pitää...