• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE Varasto loppu

CPE Pro II Diamond Luotiliivi Valkoinen

CPE Pro II Diamond Luotiliivit Valkoinen, suomalaisen C.P.E:n uudistunut suojaliivi, joka suojaa vahingoilta kaikista suunnista, Tutustu tarkemmin liiviin alta….

Huippukevyet laadukkaat Luotiliivit nyt saatavana myös valkoisena!

595,00 € 545,00 €

Tyhjennä valinta

CPE Pro II Diamond Luotiliivi Valkoinen, suomalaisen C.P.E:n uudistunut suojaliivi, joka suojaa vahingoilta kaikista suunnista

CPE Pro II Diamond Luotiliivi Valkoinen

Forssalainen C.P.E Productions Oy tekee Euroopan johtavia luotisuojaustuotteita. Heidän luotiliivinsä ovat pääsääntöisesti tarkoitettu vaatetuksen alle puettavaksi kevyesti mukana kulkevaksi varusteeksi, joka suojaa paitsi edestä, myös selän ja kyljet. Tätä liiviä ei päälle puettuaan enää huomaa, se ei haittaa liikkumista millään tavalla, eikä se myöskään näy päälle päin vaatteiden alta. Painoa liiveillä on vaivaiset 1.4 kiloa! Käyttömukavuutta tuovat hyvät säätövarat ja laadukas/helppohoitoinen materiaali. Liivit täyttävät amerikkalaisen National Institute of Justicen (NIJ) standardin. Diamond -liivejä on saatavilla sekä miehille että naisille. Kaikki mittatilaustyöliivit toimitetaan asiakkaalle yksilöllisesti omalla toimitusajallaan ja poikkeuksellisesti kaikki mittatilausliivit toimitetaan täysin samaan hintaan kuin standardit listakootkin! Tule Agentin myymälään sovittamaan ja mittauttamaan itsesi liivitilausta varten!

Materiaali

Liiveissä käytetään Dyneema -nimistä suojamateriaalia, joka tuo markkinoiden parhaan mahdolliset pysäytysvoiman (V50) ja antaa erinomaisen suojan traumavahingoilta kerta-ja moniosumien tapauksissa ennätyksellisen iskusyvyytensä takia. Dyneema on osoittaunut muita materiaaleja paremmaksi suojaksi myös teräaseita ja viiltoja vastaan. Suojapaneelin paksuus on vain 4,3mm!

Valmistaja takaa liiveille 6 vuoden käyttöiän ja antaa 100% suojan injektioneulojen läpäisyltä. Uuden rakenteensa ansiosta Diamond -sarjan liivit käsittävät 10-15% enemmän todellista suojausaluetta edellisiin malleihin verrattuna ja niissä on tällä hetkellä kaikista kevyin mahdollinen sertifioitu rakenne maailmassa.

Suojaus

Pro II Diamond -liivit pysäyttävät seuraavat kaliiberit testatusti: 9 mm 124 gr FMJ 258 – 370 m/s, 357 Mag 159 gr SJSP 425 – 439 m/s

Suojausta voi parantaa entisestään lisäsuojalevyillä. Katso: C.P.E NECKPROTECTOR NIJ 3A

Muuta

Tekstiilin sisävuoressa kehoa vasten on Coolmax® -kuiduista valmistettu kosteutta iholta siirtävä ohut verkkoneulos. Verkkoneuloksen sisäpuolella on kerros Outlast®-materiaalia, joka on alun perin NASA:N astronauteille kehittämä materiaali, joka tehokkaasti säätelee kehon lämpötilaa. Materiaalin valmistajan testeissä hikoilu väheni jopa 69 %. Ulkotekstiili on Action Mistral tekninen tekstiili, jonka fluorokäsittely hylkii likaa ja kosteutta. Tekstiili on erittäin repäisyluja. CPE pro II diamond luotiliivi on on saatavana nopealla toimitusajalla väreihin musta ja valkoinen, myös muita värejä ja brodeerauksia tilauksesta.

Lisätietoja saatte asiakaspalvelustamme! Huomioi myös, että mittatilaustyönä tehtävät liivit ja isommat useamman liivin erät on mahdollista tilata asiakaspalvelumme kautta!

– Valmistaja C.P.E, Suomi
Dyneemamateriaalia
– Suojaa edestä, takaa ja kyljistä
– Kattava kokovalikoima
– Valkoiset, saatavana myös klassinen musta suojaliivi

Saatat myös pitää...