• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
0kpl jäljellä

CPE Pro Puukkosuojaliivi

CPE Pro Puukkosuojaliivi, musta, KR2 SP2 45 J, erinomaisen repäisyluja ja helppohoitoinen Puukkosuojaliivi.

Tutustu tarkemmin alta tuotetekstistä!

440,00 €

Tyhjennä valinta

CPE Pro Puukkosuojaliivi, musta, KR2 SP2 45 J, erinomaisen repäisyluja ja helppohoitoinen Puukkosuojaliivi

CPE Pro Puukkosuojaliivi KR2 SP2 45 J

Erityisesti järjestyksenvalvojille, sairaaloiden vahtimestareille, taksikuskeille ja muille asiakaspalvelutyötä harjoittaville henkilöille suunniteltu teräaseiden iskuilta suojaava liivi, joka yhdistelee suomalaisen C.P.E:n osaamista, paitsi erinomaisen viilto-/ ja pistosuojan, myös käyttömukavuuden saralla. Liivi on testattu HOSDB-standardin mukaan suojaustasolle KR2SP2, jolloin 50 J energialla sallitaan 20 mm läpäisy ja 33 J energialla 7 mm läpäisy. C.P.E:n valmistama suojapaneeli ylittää standardin vaatimukset teräaseille reilusti. Tämä siis karkeasti tarkoittaa sitä, että ihmisen aikaansaama voima ei liiviä läpäise pahimmassa mahdollisessakaan tapauksessa suojapaneelin kohdalta.

Materiaali

Liiveissä käytetään Outlast®-pintatekstiiliä, joka C.P.E:n tarjoama huippukestävä kangas normaaliin käyttöön. Sisävuoren Coolmax® -kuiduista valmistettu kosteutta iholta siirtävä ohut verkkoneulos pitää käyttäjän ihon viileänä. Outlast® on alun perin NASA:N astronauteille kehittämä materiaali, jonka vahvuus on tehokas kehon lämpötilan säätely. Materiaalin valmistajan testeissä hikoilu väheni jopa 69 % verrattuina vanhoihin coolmaxittomiin liiviratkaisuihin. Liivien ulkotekstiili on Action Mistral-fluorokäsiteltyä, joten se hylkii erinomaisesti likaa ja kosteutta. Tekstiili on tämän lisäksi erittäin repäisyluja.

Muuta

Liivi puetaan ja kiristetään olkapäiden/kylkien kohdalta tarranauhoilla. Huoltotoimenpiteet ovat helpot, sillä pintatekstiili hylkii likaa. Liivi itsessään on normaalisti pestävissä, kunhan poistaa suojapaneelit ensin taskuistaan ja noudattaa tarkasti pesulapun puhdistusohjeita.

Koot, mitat & paino

L-koon KR2 SP2 45 J-liivit painavat vain 2.6 kiloa. C.P.E:n liiveissä pätee normaali mitoitus, joten esimerkiksi T-paitakoko on hyvä mittari miehille sekä naisille. Tässä tarkat rinnanympärykset senttimetreinen / liivin kirjainkoko:

HUOM! Tilausliivit toimitetaan mittatilaustyönä tilauksesta, joka maksetaan etukäteen. Mittatilaustyönä tilattujen liivien hinta
on saman kuin varastossa olevien liivien!

Miesten koot / rinnanympärys:

S     /  85-93 cm
M    /   94-101 cm
L     /   102-111 cm
XL   /   112-121 cm
XXL /   122-130 cm

Naisten koot / rinnanympärys:

S    /   90-97 cm
M   /   98-107 cm
L    /  108-114 cm
XL  /   116-122 cm

Tilausliiveihin on mahdollista kustomoida kuppikoko väliltä A-D.

Tutustu tästä laajaan Puukko- ja luotiliivi valikoimaamme!

– Valmistaja C.P.E, Suomi
– Markkinoiden parhaat puukkosuojaliivit
– HOSDB-standardin mukainen KR2SP2 suojaustaso
– Mustat
– Kevyet
– Mahdollista tilata mittatilaustyönä
– Helposti säädettävä design
– Viileä yllä
– Huippulaadukas ja repäisyluja rakenne

Saatat myös pitää...