• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 2kpl jäljellä

Creepers Wulfrun Kengät Musta

Creepers Wulfrun Kengät Musta, mokkanahkakengät, paksupohjaiset kävelykengät, erinomaisen mukavat jalassa, valmistaja Underground

Vain koko 46 jäljellä jäljellä!

195,00 € 138,00 €

Tyhjennä valinta

Creepers Wulfrun Kengät Musta, mokkanahkakengät, erinomaisen mukavat jalassa,valmistaja Underground

Creepers Wulfrun Kengät Musta

Creepers Wulfrun Kengät Musta, Underground osaa yllättää uusilla malleillaan ja Creepersit on jälleen kerran osoitus siitä, ettei maihareistaan tunnettu firma pelaa aina varmaan päälle, vaan tuottavat kaikenlaisia kenkiä kaikenlaisille ihmisille. Kengät on tarkoitettu tyylikkäiksi arkikengiksi, mutta sopivat myös kävelykengiksi, koska istuvat jalkaan erinomaisesti pitkäksikin aikaa. Eivät hiosta, ovat sopivan kevyet ja ennen kaikkea loistavan materiaalinsa ansiosta valtaisan miellyttävät jalassa. Ykkösvalinta, jos siis yleensä pidät kenkiä.

Materiaali

Pinta 100% mokkanahkaa, polyesterpuuvillakangasvuori. Synteettinen pohja.

Muuta

Creepers Wulfrun -mallin kengät ovat jo erittäin suosittuja muusikoiden keskuudessa rennon yksinkertaisen ulkonäkönsä ansiosta. Lisäominaisuutena mainittakoon, että kengät kestävät käyttöä erinomaisesti ja ovat oikein kohdeltuina todella pitkäikäiset kumppanit jaloillesi. Creeperseissä on loistava korotettu pohja, joka tukee kävellessä oikeaoppisesti jalkaa. Paino jakautuu oikein päkiän suuntaan.

Koko

Creepersien mitat ovat hieman standardikokoja kookkaammat ja sopivat näin erinomaisesti suomalaiseen leveälestiseen jalkaan. Samaten, jos jalkasi on todella kapea, suosittelemme nappaamaan yhtä kokoa pienemmän koon.

– Valmistaja Underground
– Mustaa mokkanahkaa, paksupohjaiset
– Tyylikkäät läskipohjaiset kävelykengät
– Mukavat jalassa
– Muusikkojen suosiossa

Saatat myös pitää...