• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

CRKT Art Deco Taittoveitsi

CRKT Art Deco Taittoveitsi, pieni taitto-/taskuveitsi, musta kahva, lukoton, kolmiokärki, kirkas metalliterä, lukkiutumaton

69,99 €

Avainsanat: , , Brand:

CRKT Art Deco Taittoveitsi, pieni taitto-/taskuveitsi, musta kahva, lukoton, kolmiokärki, kirkas metalliterä, lukkiutumaton

CRKT Art Deco Taittoveitsi

Kaipaatko sinäkin aikaa, jolloin taskuveitset olivat yksinkertaisia ja linkkarit valtakunnan käytetyin työkalu? Me emme, mutta teikäläiselle saattais olla passeli kapistus tälläinen pikkuruinen lukkiutumaton taskuveitsi CRKT:ltä. Amerikkalainen maineikas valmistaja erikoistuu kompakteihin erityisveitsiin, kuten tälläisiin perinteikkäisiin taskuveitsiin, kun muut tunkevat veitsiinsä kaikkea mahdollista korkkiruuveista perämoottoriin. Art Deco pystyy melkein kaikkeen; pieniin korjaustoimenpiteisiin, vuolemiseen, pistämiseen, leikkaamiseen ja on helposti puhdistettavissa leiriolosuhteissa. Veitsen kannassa on pieni reikä kaulaketjun tai nauhan pujottamiseen. Näin veitsi pysyy aina näppäimellä ja vaikka paidan alla piilossa. Veitsen hamarassa on pieni ura avaamista varten. Art Decon suunnittelusta vastaa amerikkalainen teräaseguru Ken Steigerwalt.

Materiaali

Veitsi on valmistettu 8Cr14Mov teräksestä ja terän vahvuudeksi tulee 58-60 HRC-asteikolla. Kahvan rakenne on CRKT:n omaa G10-komposiittia. Kahvan muotoilu auttaa sormituntuman säilyttämisessä sateen tai hikoavien käsien tullessa mukaan kuvioihin.

Mitat & paino

Veitsen kokonaispituus on 13,1 cm. Suljettuna pituutta tulee 7,49 cm. Terän leikkaavan osuuden pituus on 5,7 cm.  Paksuimmillaan terä on 2,5 milliä. Art Deco on todella kevyt veitsi, jolle kertyy painoa vain 22,6 grammaa.

Tutustu laajaan reppu ja laukku valikoimaamme tästä!
– Valmistaja CRKT Outdoors, USA
– Lukkiutumaton taskuveitsi
– Kevyt ja kompakti
– Kaulanauhaan tai ketjuun
– Tanto-/kolmioterä
– Näppärä yleisveitsi metsään
– Soveltuu myös pieneen näpräämiseen

Saatat myös pitää...