• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 3kpl jäljellä

Crossbones Putkihuivi Coolmax Valkomusta

Crossbones Putkihuivi Coolmax Valkomusta, valkomusta merirosvoteemainen pääkallokuviointi, venyvää mikrokuitumateriaalia, ainakin 12 eri käyttötapaa päähineenä tai huivina, melkeinpä minä vaan, vain mielikuvitus on rajana, valmistaja Fostex

Edullinen kosteutta siirtävä putkihuivi!

14,00 € 9,80 €

Crossbones Putkihuivi Coolmax Valkomusta, valkomusta merirosvoteemainen pääkallokuviointi, venyvää mikrokuitumateriaalia, ainakin 12 eri käyttötapaa päähineenä tai huivina, melkeinpä minä vaan, vain mielikuvitus on rajana!

Crossbones Putkihuivi Coolmax Valkomusta

Näppärä elastinen putkihuivi, jonka voi kääntää mukana tulevien ohjeiden tyylisesti kahdeksitoista eri tyyliseksi päähineeksi, joten mm. balaclava, perinteinen kaulahuivi tai ”merirosvohuivi” onnistuvat. Kokoja on vain yksi ja se sopii tai ei sovi kaikille, tähän mennessä on sopinut. Putkihuiveja on valikoimassamme tällä hetkellä useassa eri värissä, maastokuviossa ja muissa erikoiskuvioinneissa. Erityismainintana pitää hehkuttaa materiaalina käytettyä Coolmaxia, joka siirtää hikeä ja kosteutta pois iholta. Pysyy hipiä kuosissa!

Materiaali

100% polyestermikrokuitua.

Tutustu valikoimaamme, löydät tarkat varastosaldot suoraan hintatietojen läheltä ja onko tuotetta mahdollista tilata jälkitoimituksena!

– Elastinen putkihuivi joka venyy moneen käyttötarkoitukseen
– Keltamusta pääkallo & luut -kuviointi
12-in-1 päähine
– Polyestermikrokuitua

Saatat myös pitää...