• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Custom Musta US Ammuslaatikko 40mm Kranaateille

Custom Musta US Ammuslaatikko 40mm Kranaateille, käytetty jenkkiarmeijan ammuslaatikko, kiiltävän musta, laatikoissa vaihtelevissa määrin merkintöjä, tilava ja kestävä!

78,00 €

Custom Musta US Ammuslaatikko 40mm Kranaateille, jenkkiarmeijan aito ammuslaatikko, kiiltävän musta pinta, laatikoissa valkoisia tunnuksia ja merkintöjä, tilava ja kestävä!

Custom Musta US Ammuslaatikko 40mm Kranaateille

Yhdysvaltojen armeijan metallinen ammuslaatikko, joka on paitsi väriltään vihreä että vähän käytetty. Jokaisen laatikon varustukseen kuuluu vesi- ja hajutiivis kansimekanismi. Laatikko aukeaa vain toiselta puolelta ja lukittuu tiiviisti kiinni. Tälläisiä tonkkia käytetään mm. tulivoimaisten M19 kranaattikonekiväärien lataamiseen, eli ammuslaatikko kiskaistaan kranaattiroimimen kylkeen kiinni kiskoilla ja siitä se sitten avattuna syöttää vyökaupalla tulta sekä tappuraa vihollisen niskaan. Hurjia värmeitä ovat nämä kyseiset aseet, mutta samaten ovat miehekkäitä nämä laatikotkin! Tässä on kyseessä Limited Edition Salaisen Agentin tuunaama laatikko. Lisätietoa työvaiheista löydät alta!

Mitat & koko

Leveys 476mm, korkeus 264mm ja syvyys 162.1mm. Painoa tyhjänä 6,5 kg.

Kustomoitu erikoisversio! Suomalaista käsityötä!

Salaisen Agentin myymäläpäällikkö tuunasi tämän mökkiviikonlopun aikana ja työvaiheita oli muutamia. Tärkeimmät raaka-aineet olivat keskioluen lisäksi itse ammuslaatikko eli US Ammuslaatikko 40mm Kranaateille, Spraymaali Pohjaväri ja Spraymaali Kiiltävä Musta.

1. Kannattaa vähän hioa ja/tai rapsutella vanhan laatikon maaleja irti, jotta uusi kerros maalia tarttuu paremmin.
2. Kunnon kerros pohjamaalia ammuslaatikon pintaan. Toista käsittely tarvittaessa ja käytä maaleja vain hyvin ilmastoidussa tilassa! Meillä tähän vaiheeseen meni kokonainen purkki pohjamaalia
3. Laitetaan pintamaalia kehiin tasaisen tarkasti ja varovaisesti, jotta kuivunut jälki olisi mahdollisimman tasaista ja kiilto parhaimmillaan. Etäisyys maalaamiselle tuulesta ja olosuhteista riippuen 10-20 cm.
4. Anna kuivua jokusen tunnin ja paikkaa sohlaukset lisämaalilla.

Voit tietenkin tuunata myös pienempää .50 cal ammuslaatikkoa!

– Käytetty Yhdysvaltojen mekaanisen jalkaväen ammuslaatikko
– Alunperin 40mm kranaateille
– Maalattu kiiltävän mustaksi
– Tiivis ja pitävä lukitusmekanismi
– Loistava astia esimerkiksi kasveille tai yrttiviljelmälle
– Rustiikkia! Niin rustiikkia!

 

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!