• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Custom NATO Ylijäämä Ammuslaatikko 81mm Kranaateille Ruskea

Custom NATO Ylijäämä Ammuslaatikko 81mm Kranaateille Ruskea, keskikokoisen heittimistön kranaateille, 58cm korkea, amerikkalaisten/NATO-joukkojen aito ammuslaatikko, Agentin henkilökunnan ruskeaksi maalaama, käytetty spraymaali nimeltään “Flektarn Ruskea”

Tämä käsin maalattu laatikko on erinomainen sisutuselementti tai vaikka astetta messevämpi kukkapurkki!

120,00 €

Custom NATO Ylijäämä Ammuslaatikko 81mm Kranaateille Ruskea, keskikokoisen heittimistön kranaateille, 58cm korkea, amerikkalaisten/NATO-joukkojen aito ammuslaatikko, Agentin henkilökunnan ruskeaksi maalaama, käytetty sraymaali nimeltään “Flektarn Ruskea”

Custom NATO Ylijäämä Ammuslaatikko 81mm Kranaateille Ruskea

Yhdysvaltojen armeijan ja NATO-maiden asevoimien käyttämä raskaan heittimistön ammuslaatikko, joka on väriltään vihreä ja kunnoltaan vähän käytetty. Jokaisen laatikon varustukseen kuuluu vesi- ja hajutiivis kansimekanismi. Laatikko aukeaa vahvojen saranoiden avulla ja pysyy tiiviinä erittäin vankan sulkumekanismin ansiosta. Laatikon liikuttelussa jeesaavat eri puolille sijoitetut kantokahvat, joten astiaa on helppo liikutella sekä pysty- että vaakatasossa, yksin tai kaverin kanssa. Vaikka meikäläiset astiat on hiukan erilaisia, niin itse säilytettävistä ammuksista sen verran, että samantyylisiä murkuloita käytetään myös Puolustusvoimien heittimistössä!

Mitat & koko

Laatikon korkeus on 58cm, leveys 35 cm ja syvyys 15cm, joten tilavuutta tulee reilut 29 litraa. Painoa tältä ammuslaatikolta löytyy vain reippaasti (~7,7kg), joten sen postitoimituskulut on laskettu mukaan.

Muuta

Eri laatikot ovat yhtäläisesti hyväkuntoisia, joskin käytettyjä, mutta tämäpä kyseinen kappale on Agentin henkilökunnan itsensä tuunaama ja jälki on erinomaista, sillä Foscon laajan spraymaalivalikoiman avulla meidänkaltaisetkin ähmäkäpälät voivat onnistua! Loistava ja rustiikki astia esimerkiksi kasveille tai yrttiviljelmälle!

Tutustu tästä myös hiukan pienempään 50 kaliiperin ammuslaatikkoon!

– Laatikko, mallia “ammus-”
– Spraymaalattu “Flektarn Ruskea” -värillä
– Merkinnät ja kulumat eroavat laatikoittain
– Tiivis ja pitävä lukitusmekanismi
– “Post military rustiikkia!”
– Kaikenlaiseen askarteluun, tuunaamiseen ja sisustamiseen
– 81mm kranaateille
– 58x35x15cm