Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Dickies Creek Karvalakki Punamusta

Dickies Creek Karvalakki Punamusta, perinteinen korvaläpällinen karvalakki, ruutukuvio, yhden koon malli, valmistaja Dickies – USA

Erinomainen puuvillakuosinen karvalakki!

49,00 €

Dickies Creek Karvalakki Punamusta, perinteinen korvaläpällinen karvalakki, ruutukuvio, yhden koon malli, valmistaja Dickies – USA

Dickies Creek Karvalakki Punamusta

Karvalakithan noudattavat ja ovat noudattaneet halki aikojen lähestulkoon aina samaa kaavaa. Hatussa on lämpimät korvaläpät jotka saa nostettua ylös, ne saa yleensä sidottua jotenkin leuan alle ja niissä on jonkinlaiset ilmanvaihtoreiät yleensä läppien suojassa. Dickiesin Creek-karvalakit ovat tältä osin hyvin perinteisiä ilmestyksiä, mutta firmansa pistämättömällä tyylillä valmistettuja.

Materiaali

Lakin pintakangas on 100% puuvillaa ja vuori 100% polyesteria. Karvalakin sisävuoressa on mukana viileää keinokuitua. Lakin karvaosat ovat keinokarvaa. Voit pestä hatun koneessa, aina nurinpäin ja erittäin alhaisessa lämpötilassa (30 astetta). On ihan fiksu käyttää myös pesupussia. Voit vaihtoehtoisesti desinfioida hatun pitämällä sitä pakkasessa noin vuorokauden ajan (ulkona, pakkaslokerossa tai pakastearkussa).

Valmistaja on toki pohjoisameriikkalainen, mutta hatut on tehty Kiinassa. Se on sellaista nykypäivänä, muttei se tarkoita että hatut olisi huonoja. Päinvastoin!

Muuta

Tätä hattua valmistetaan ainoastaan yhdessä koossa. Hattu sopii kaikille, joiden pää on suunnilleen lakinkokoa 59-61. Ainahan isokokoisissa lakeissa on vähän pelivaraa suuntaan tai toiseen, mutta valikoimamme suurimpiin hattuihin tämä kuuluu.  Korvaläpät saa sidottua näppärästi leuan alle kiristysremmillä.

– Valmistaja Dickies, USA
– Perinteinen karvahattumalli
– Tuote on punamusta
– Villaa ja polyesteria (vuori)
– One size, yhden koon

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

    Tammi-tarjous!


    Saat -15% alennusta ovh hinnasta

    voimassa 29.1.20 asti koodilla

    SALE007