ALE 2kpl jäljellä

Dickies Eisenhower Takki Musta

Dickies Eisenhower Takki Musta, lyhythelmainen työtakkimalli, kiristysnapit helmassa, klassinen ja yksinkertainen leikkaus, taittokauluksinen, avoimet etutaskut, erinomainen kevät- ja syystakki, valmistaja Dickies – USA

Mahtava työmalliston perustakki kestävällä kankaalla! Nyt kokoja aina 4XL saakka !

65,00 € – 89,90 €

Tyhjennä valinta

Dickies Eisenhower Takki Musta, lyhythelmainen työtakkimalli, kiristysnapit helmassa, klassinen ja yksinkertainen leikkaus, taittokauluksinen, avoimet etutaskut, erinomainen kevät- ja syystakki, valmistaja Dickies – USA

Dickies Eisenhower Takki Musta

Eisenhower on mahtava valinta kevyttä työtakkia etsivälle ja samalla oiva rotsi kevään/syksyn välikeleihin. Se on malliltaan vyötäröpituinen ja aavistuksen väljä, etenkin hihoista ja rintakehästä. Tässä rotsissa ei ole mitään ylimääräistä, joten se soveltuu mainiosti yksinkertaista ja tyylikästä takkia etsiville. Laadun takaa amerikkalainen Dickies eli mistään tusinatakista ei ole kyse!

Materiaali

Takin ulkokangas on valmistettu kestävästä polytwill-kankaasta eli tarkemmin 65% polyesterista ja 35% puuvillasta. Sisällä on kevyt kangasvuori, joka on valmistettu 100% nylonista. Sisävuoresta huolimatta takki on sopiva kevät- ja kesäkäyttöön. Jos takki kaipaa pesua, niin suosittelemme kuivapesun ohella ainoastaan käsinpesua. Muutoin kannattaa tuuletella ja pyyhkiä pintaliat märällä rätillä. Dickiesin työmalliston vaatteet kestävät aavistuksen sadetta ja likakin irtoaa ainakin yleisimpien töhryjen osalta nopsalla hinkkauksella.

Muuta

Takissa on kaksi avonaista alataskua ja sisällä kätevä piilotasku. Etupuoli suljetaan metallivetoketjulla. Vyötäröllä ja hihansuissa on leveät vahvikkeet. Hihansuita voi myös kiristää napituksen avulla.

Koot

Takissa on rento työtakin mitoitus, eli M koko käy noin 178 cm pituiselle ihmiselle. Takin pituus vaihtelee toki koon mukaan aina aavistuksen. Tarjolla myös isot aikuisten miesten koot jopa 4XL kokoon saakka! Tarvitsetko värikkäämpää takkia? Täältä löydät viininpunaisen vaihtoehdon saksalaisen Branditin Lord Canterbury takista!

Mitä jos haluamani koko on loppunut?

Joskus koot myydään loppuun, mutta se ei estä sinua saamasta kyseistä tuotetta. Jos haluamasi takin koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi täydennyksen saapuessa varastoomme/myymäläämme. Kun teet tilauksen nopeasti viestin saatuasi, niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Valmistaja Dickies, USA
Klassinen amerikkalainen työtakkimalli
– Korkea taittokaulus
– Musta
– Rento mitoitus,  tilavat hihat, myös isoja kokoja 3XL ja 4XL saatavana heti varastostamme.
– Kevät-/syystakki
– Laadukas ja kestävä kangas

Saatat myös pitää...