• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Dickies Työtoppahousut Musta

Dickies Työtoppahousut Musta, 686:n ja Dickie’sin kollaboraation tulos, talvihousut/työhousut, värinä musta/liituraita, erinomaiset ulkotyöhousut talvipakkasille!

Poistossa! Ei saada enempää. Vain koko S jäljellä

268,00 € 125,00 €

Tyhjennä valinta

Dickies Työtoppahousut Musta, 686:n ja Dickie’sin kollaboraation tulos, talvihousut/työhousut, värinä musta/liituraita, erinomaiset ulkotyöhousut talvipakkasille!

Dickies Työtoppahousut Musta

Dickies Työtoppahousut Musta, 686 ja Dickie’s päättivät väsätä yhteistyössä täydelliset housut, hyödyntäen molempien osaamista ensi näkemältä hyvin erilaisissa vaatetuksissa. Dickie’s on tunnettu työmallistostaan ja kestävistä työhousuista, kun taas 686 on talviurheilijoiden ja extreme-pakkasolosuhteissa mökimistä harrastavien palvoma merkki Ison Veden tuolla puolen. Firmat löivät viisaat päänsä ja suunnittelijoiden tuotoksena olivat 686 & Dickie’s Työtoppahousut, joita saa nyt Agentista ja vielä tyylikkään liituraitaisena!

Materiaali

Kuorimateriaali Infidry-15 -microhuokoista käsittelyainetta, joka päästää kosteutta ulos, muttei sisään. 3-osainen vedenpitävä rakenne kuoren alla 100% polyesteriä. Lämpövuori 100% nylon taffe -kangasta polyester-sisäverkolla.

Taskut

Vetoketjulliset lämpöetutaskut, joissa oikeanpuolimmaisessa pikkuinen piilotaskut, yksi pystyreisitasku sekä tarranauhalla suljettavat takataskut,

Muuta

Lisäilmanvaihtoa saa avaamalla sisäreisien kohdalla olevat tuuletusaukot. Lahkeensuissa vetoketjuin avattavat levennykset ja sisäpuolella kenkien päälle puettavat elastiset lumisuojat. Työkäyttöä kestävät vyölenkit ja work wear -mallinen leveä vyötärö. Lisäksi kiinnityslenkit päällystakille, lenkki avaimien kiinnitystä varten ja lahkeissa kiinnityslenkit kenkiin. Tilaa tästä Smarty cargo slim toppahousut kun et halua enään palella!

-Valmistaja Dickie’s, yhteistyössä 686:n kanssa
-Paksut pakkaskelin työhousut
-Väri musta, liituraidoilla
-Leikkaus “Street Fit” Istuva mitoitus
-Kestävät ja laadukkaat
-Helposti säädettävät ja taskuiltaan tilavat

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus