• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Division Reisitaskushortsit Ruskea

Division Reisitaskushortsit Ruskea, rennot puuvillakankaiset shortsit, kunnolla taskutilaa, kivipesty pinta/puuvillakangas, kangasvyö kaupan päälle, Agentin perinteinen festarishortsimalli, valmistaja Surplus RAW Vintage – Saksa

Nämitä ruskeita perusmallisia reisarishortseja on saatavana aina kokoon 4XL asti!

58,00 €

Tyhjennä valinta

Division Reisitaskushortsit Ruskea, rennot puuvillakankaiset shortsit, kunnolla taskutilaa, kivipesty pinta/puuvillakangas, kangasvyö kaupan päälle, Agentin perinteinen festarishortsimalli, valmistaja Surplus RAW Vintage – Saksa

Division Reisitaskushortsit Ruskea

Haluatko pirun hyvät shortsit ja niihin vielä vyön kaupanpäälle? Onnistuu! Divisionit ovat yksi Agentin suosituimmista perusmallisista puuvillashortseista. Sehän nyt ei ole kyllä mikään ylläri, koska onhan kyseessä kaikki mitä mies shortseiltaan tarvitsee. Kuten kunnon shortsien pitääkin olla, Divisionit ovat kevyet ja sopivan väljähköt. Rentoa menoa, oli sitten kuinka kuuma tahansa. Tukeva metallisolkinen kangasvyö pitää shortsit ylhäällä silloinkin kun pitää ravata vähän ripeämmin.

Taskut

Divisioneissa riittää taskutilaa. Löytyy standardit eli kaksi avointa ja tilavaa etutaskua. Reisissä on kaksi suurta, neppareilla suljettavaa reisitaskua. Reisitaskujen alapuolella on hieman pienemmät taskut, jotka myöskin suljetaan neppareilla. Persauksissa on neliskanttiset, neppareilla suljettavat taskut. Tsekkaa lisätuotekuvat tarkemmin, niin näet taskujen koon paremmin.

Materiaali

Shortsit on valmistettu 100% puuvillasta ja pintakangas on kivipesty. Kivipesun takia taskuista voi löytyä hieman hiekkaa, joten ne kannattaa putsata ennen kännyköiden tai muiden herkästi naarmuuntuvien asioiden tallettamista.

Koot

Kirjainkoko – tuumakoko – Vyötärökoot sentteinä – Lahkeenpituus haarasaumasta lahkeensuuhun

S =    32″    – 80cm      – 30cm
M =    34″    – 84cm     – 30cm
L =     37″    – 90cm     – 30cm
XL =   38″    – 96cm     – 30cm
2XL =  39″   – 102cm   – 30cm
3XL =  41″   – 108cm   – 30cm
4XL =  45″   – 114cm   – 30cm

Muuta

Taidettiin tossa mainita, että näiden shortsien mukaan saat kaupanpäälle vyön? Tottahan tuo on, sillä jokaisten Divisioneiden mukaan tulee leveä ja tuhti kangasvyö. Vyölenkkien maksimileveys on noin 50mm.  Vyötäröllä ja lahkeissa on kiristysremmit. Koska kyseessä on niin sanotut “cargo shortsit” eli pohjoisamerikkalaisista “cargo pants” -tyylin sotilashousuista tyylitellyt lyhytlahkeiset, leikkaus on hyvin rento ja anteeksiantava. Istuvuudeltaan näiden shortsien esikuvia on nähty Korean sodan jälkeen melkein kaikissa amerikkalaissa konflikteissa kautta maailman, joten leppoisa istuvuus on vakio. Olisihan sitä epämiellyttävää rymytä pitkin maastoa, jos varustus kiristää ahteria!

Täältä löydät Division-shortsiten koko värivalikoiman!

– Valmistaja Surplus RAW Vintage, Saksa
– Rennot reisitaskushortsit
– 100% puuvillaa
– Tumman ruskeat
– Väljä istuvuus
– Paljon taskutilaa
– Kaupan päälle tuhti kangasvyö

Saatat myös pitää...