facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
20 %
Säästä 40,00 €
ALENNUKSESSA
20 %
Säästä 40,00 €
ALENNUKSESSA
20 %
Säästä 40,00 €
ALENNUKSESSA
20 %
Jopa 40,00 €

Dunderdon Boiled Wool Takki Vihreä

196,00  156,00 

0 out of 5

Dunderdon Boiled Wool takki vihreä, villakankainen paksu villapaita/takki, muistuttaa ominaisuuksiltaan Suomen armeijan nallepuvun takkia

Miellyttävä päällä ja todella lämmin! Vain muutama jäljellä erikoiserästä!

Poista

Kuvaus

Dunderdon Boiled Wool Takki Vihreä, villakankainen paksu takki, muistuttaa ominaisuuksiltaan Suomen armeijan nallepuvun takkia. Erikoismallistoa jota valmistettu rajoitettu erä!

Dunderdon Boiled Wool Takki Vihreä

Todella lämmintä ja tilavaa kevyttä villatakkia tai lämmintä välikerrosta etsivälle tämä vaate on napakymppi. Erinomaisen kevyt, mutta samalla lämmin ja ominaisuuksiltaan ulkoiluun erinomaisesti soveltuva takki, jossa kätevänä yksityiskohtana hihansuissa peukalonlävet vielä vähän parempaa suojaa varten. Tämän takia jotkut pitävät takkia erinomaisena verrokkina suomalaiselle armeijalliselle ”nallepuvun” takille.

Materiaali

80% villafleeceä / 20% akryyliä. Takin kangas kudotaan erikoistekniikalla ensin tiiviiksi ja sitten vielä kutistetaan 30%, jotta lopputuloksena olisi mahdollisimman tiivis kangas, joka pitää tuulta, eikä kutita.

Muuta

Koska nyt on oikeasti kyseessä takki, paitamaisesta ulkonäöstään huolimatta, ovat kokoluokat hieman erikoiset. Kuvissa mallina ollut henkilö käyttää normaalisti M-kokoisia huppareita ja takkeja, mutta pitää Boiled Wool -takkien kokoja noin reilun koon isompina. Eli jos haluat tiukempaa istuvuutta, ota yhtä kokoa pienempi takki kuin mitä normaalisti käytät. Mikäli aiot käyttää vaatetta välikerroksena takin alla, ota rohkeasti vain se normaali kokosi, jotta ei ala ahdistamaan.

Tutustu tästä vastaavaan tuotteeseen sinisenä!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Kevyt villatakki / välikerraston takki
– Vihreä
– 80% villaa, erityistiivis kudos
– Väljä malli, todella harvinainen erikoiskokeilu Dunderdonilta
– Peukalonlävet

Lisätiedot

Koko

L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä