• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Dunderdon J17 Takki Musta

Dunderdon J17 Takki Musta, Outdoor-erikoismallistoa, erikoinen samettinen ”vahakangasmainen” teflon-käsitelty pintakangas, lämmin fleecevuori, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Jäljellä vain yksi kappale kokoa XXL! Kovassa alennuksessa! Lopetettu malli!

229,00 € 183,20 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J17 Takki Musta, Outdoor-erikoismallistoa, erikoinen samettinen ”vahakangasmainen” teflon-käsitelty pintakangas, lämmin fleecevuori, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon J17 Takki Musta

Dunderdonin J17 on osa firman erinomaista ulkoilutarjontaa ja eristykseltään keskipaksua erätakkimallistoa. Malli muistuttaa olemukseltaan perinteistä amerikkalaista M65-takkia, joten siitä tuttuja ominaisuuksia löytyy nyt hieman kevyemmässä paketissa. Takki ei ole reisimittainen, mutta suojaa oikein istuessaan kyllä takamusta kylmältä.

Koot ja mitat

Kuvien malli 178cm/78kg käyttää kuvissa XXL-kokoa, jonka saa kyllä tiukasti ylle, mutta hänen oikea kokonsa olisi L. Toki, jos haluat rennompaa istuvuutta, niin kannattaa ottaa suoraan astetta isompi koko, kuin mitä normaalisti käyttäisit. Takin malli on siis kohtuullisen istuva.

Materiaalit

Ulkokangas on valmistettu nylonista. Vuori on pehmeää polyesteriperäistä fleeceä.

Muuta

Takissa on erinomaiset säätövarat ja tarkasti erilaisia loppusyksyn/alkukevään säätiloja varten suunnitellut ominaisuudet. Takissa on kaksi painonapillista ylä- ja alataskua. Vuoressa yksi kumivahvistetulla vetoketjusululla toimiva povitasku medialaitteen läpiviennillä. Vyötäröllä ja helmassa kiristysnyörit. Kauluksen sisällä vetoketjun alla piilotettu huppu.

Kokoja saatavana rajoitetusti! Katso saatavana olevat koot alasvetovalikosta!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Säänpitävä välikelin takki
– Musta
– Teflon-pinnoitettu ”vahakangasmainen” pintakangas
– fleecevuorattu
– Aavistuksen slim-fit eli suomeksi istuva mitoitus
– Todella hyvin taskutilaa
– Vetoketjullinen pysty rintatasku
– Kauluksessa piilossa kevytrakenteinen huppu
– Hihansuissa pitävät resorit

Saatat myös pitää...