facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
30 %
Säästä 59,99 €
ALENNUKSESSA
30 %
Säästä 59,99 €
ALENNUKSESSA
30 %
Jopa 59,99 €

Dunderdon J21 Kevyt Takki Musta

199,99  140,00 

0 out of 5

Dunderdon J21 Kevyt Takki Musta, vettähylkivä välikelin takki, miellyttävän kevyt puuvillapolyester materiaali, takissa iso kiinteä huppu ja korkealle nousuva kaulus suojaamaan luonnon elementeiltä, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

HUOM! Tämä takkimalli on lopetettu – käytä siis tarjous hyväksesi!

Poista

Kuvaus

Dunderdon J21 Kevyt Takki Musta, Dunderdonin vettähylkivä välikelin takki J21, miellyttävän kevyt puuvillapolyester materiaali. HUOM! tämä takkimalli on lopetettu – käytä siis tarjous ja tilaisuus hyväksesi!

Dunderdon J21 Kevyt Takki Musta

Dunderdonin takkimalliston juhlaa; Dunderdon J21 takki musta, joka on kuin kotonaan tuulisissa syyskeleissä, sateisissa metsäretkissä tai yksinumeroisilla lämpölukemilla ulkona liikkumiseen. Lisäominaisuuksiin kuuluvat reilut kiristysvarat kautta linjan, reilu lipallinen huppu kiristimineen ja erinomainen taskutila, joista esimerkiksi povarissa vielä läpivienti musiikkisoittimen luureja varten. Soveltuu siis erinomaisesti käytettäväksi kaikenlaiseen ulkoiluun huipputeknisten ominaisuuksien ansiosta!

Materiaali

Takki on valmistettu 50% puuvilla ja 50% polyeterista. Materiaaliseoksen nimi on J21 ”army satin”.

Muuta

Takin suurin erikoisuus on se, että se hylkii öljyä ja on suojattu kipinöiltä, eli nuotiollakaan ei tarvitse pelätä paukahteluja. Takki on hiukan päälle vyötäröpituinen ja sen selkäosaa on hiukan pidennetty ulkoilutarkoituksia varten. Takki sisältää taskuja seuraavasti: Kaksi etualataskua – vetoketjullista, povitasku – jossa läpivienti kuulokkeille. Lisäksi hihojen suissa tarranauhakiristys.

-Valmistaja Dunderdon
-Erinomainen ulkoilutakki
-Musta
-Erinomaisen kevyt ja miellyttävä yllä
-Suojattu tuulta, sadetta, öljyä ja kipinöitä vastaan

Tutustu Dunderdon S18 huppareihin tästä!

 

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä