• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Dunderdon J21 Kevyt Takki Musta

Dunderdon J21 Kevyt Takki Musta, vettähylkivä välikelin takki, miellyttävän kevyt puuvillapolyester materiaali, takissa iso kiinteä huppu ja korkealle nousuva kaulus suojaamaan luonnon elementeiltä, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

 

199,99 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J21 Kevyt Takki Musta, Dunderdonin vettähylkivä välikelin takki J21, miellyttävän kevyt puuvillapolyester materiaali. HUOM! tämä takkimalli on lopetettu – käytä siis tarjous ja tilaisuus hyväksesi!

Dunderdon J21 Kevyt Takki Musta

Dunderdonin takkimalliston juhlaa; Dunderdon J21 takki musta, joka on kuin kotonaan tuulisissa syyskeleissä, sateisissa metsäretkissä tai yksinumeroisilla lämpölukemilla ulkona liikkumiseen. Lisäominaisuuksiin kuuluvat reilut kiristysvarat kautta linjan, reilu lipallinen huppu kiristimineen ja erinomainen taskutila, joista esimerkiksi povarissa vielä läpivienti musiikkisoittimen luureja varten. Soveltuu siis erinomaisesti käytettäväksi kaikenlaiseen ulkoiluun huipputeknisten ominaisuuksien ansiosta!

Materiaali

Takki on valmistettu 50% puuvilla ja 50% polyeterista. Materiaaliseoksen nimi on J21 ”army satin”.

Muuta

Takin suurin erikoisuus on se, että se hylkii öljyä ja on suojattu kipinöiltä, eli nuotiollakaan ei tarvitse pelätä paukahteluja. Takki on hiukan päälle vyötäröpituinen ja sen selkäosaa on hiukan pidennetty ulkoilutarkoituksia varten. Takki sisältää taskuja seuraavasti: Kaksi etualataskua – vetoketjullista, povitasku – jossa läpivienti kuulokkeille. Lisäksi hihojen suissa tarranauhakiristys.

-Valmistaja Dunderdon
-Erinomainen ulkoilutakki
-Musta
-Erinomaisen kevyt ja miellyttävä yllä
-Suojattu tuulta, sadetta, öljyä ja kipinöitä vastaan

Tutustu Dunderdon S18 huppareihin tästä!

 

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!