• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Dunderdon J27 Lyhyt Talvitakki Ruskea

Dunderdon J27 Lyhyt Talvitakki Ruskea, takissa kiinteä huppu ja miellyttävän lämmin teddykarvavuori, lyhyempi versio Dunderdonin J25 talvitakista, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Viimeiset kappaleet poistomyynnissä – VAIN verkkokauppamme kautta!

299,00 € 145,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J27 Lyhyt Talvitakki Ruskea, vaalea teddykarvavuori, kaksi isoa etutaskua, hupullinen, lyhyempi versio Dunderdonin J25 talvitakista, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon J27 Lyhyt Talvitakki Ruskea

Tämä Dunderonin upea talvitakki on malliltaan aikalailla samanlainen myymämme J25 samaiselta firmalta. Poikkeuksia toki löytyy, mutta niistä lisää alempana. Dunderdon J27 Talvitakki soveltuu erinomaisesti Suomen talvikeleihin. Pintakangas on rajua ja sisus on vuorattu teddykarvalla. Huolestuneille tiedoksi se että teddykarva ei kuitenkaan meinaa sitä, että takin valmistukseen on tapettu laumoittain pehmoleluja, vaan karva on valmistettu 100% puuvillasta.

Materiaali

Takin pintakangas on uskomattoman jämäkkää puuvillaa. Tämän tiheyden puuvilla tulee hylkimään jonkunverran vettä, mutta se ei kuitenkaan ole sadetakki. Koko takki, paitsi resori, on valmistettu 100% puuvillasta. Tämä asettaa pieniä rajoituksia esimerkkinä pesuun, joka tapahtuu max. 40 asteen lämpötilassa hellällä ohjelmalla. Tarkemmat pesuohjeet löytyvät takin sisältä.

Muuta

Takissa on kaksi avointa alataskua ja yksi povitasku. Povitaskuun pääsee käsiksi päävetoketjun alta. Dunderdonille tuttuun tapaan takin kaulus nousee korkealle ja takin kiinteässä hupussa on kiristysremmit. Takki suljetaan vetoketjulla ja varmistetaan myrskyläpällä, joka suljetaan neppareilla. Hihansuissa on näppärät kiristystarrat. Saatavana myös rajoitettu erä samaa takkia mustan värisenä, valmistus on lopetettu kummankin takki mallin kohdalla!

Tästä pääset suoraan muihin verkkokauppamme OUTLET tuotteisiin!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Väri vaalean ruskea
– Normaalit koot
– Hupullinen
– Erikoisväri jota on saatavana vain rajattu erä!

 

 

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!