facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
52 %
Säästä 154,00 €
ALENNUKSESSA
52 %
Säästä 154,00 €
ALENNUKSESSA
52 %
Jopa 154,00 €

Dunderdon J27 Lyhyt Talvitakki Ruskea

299,00  145,00 

0 out of 5

Dunderdon J27 Lyhyt Talvitakki Ruskea, takissa kiinteä huppu ja miellyttävän lämmin teddykarvavuori, lyhyempi versio Dunderdonin J25 talvitakista, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Vain OUTLET osiosta tai tilattuna noutohakuna myymälään, ei myymälä valikoimassamme!

Poista

Kuvaus

Dunderdon J27 Lyhyt Talvitakki Ruskea, vaalea teddykarvavuori, kaksi isoa etutaskua, hupullinen, lyhyempi versio Dunderdonin J25 talvitakista, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon J27 Lyhyt Talvitakki Ruskea

Tämä Dunderonin upea talvitakki on malliltaan aikalailla samanlainen myymämme J25 samaiselta firmalta. Poikkeuksia toki löytyy, mutta niistä lisää alempana. Dunderdon J27 Talvitakki soveltuu erinomaisesti Suomen talvikeleihin. Pintakangas on rajua ja sisus on vuorattu teddykarvalla. Huolestuneille tiedoksi se että teddykarva ei kuitenkaan meinaa sitä, että takin valmistukseen on tapettu laumoittain pehmoleluja, vaan karva on valmistettu 100% puuvillasta.

Materiaali

Takin pintakangas on uskomattoman jämäkkää puuvillaa. Tämän tiheyden puuvilla tulee hylkimään jonkunverran vettä, mutta se ei kuitenkaan ole sadetakki. Koko takki, paitsi resori, on valmistettu 100% puuvillasta. Tämä asettaa pieniä rajoituksia esimerkkinä pesuun, joka tapahtuu max. 40 asteen lämpötilassa hellällä ohjelmalla. Tarkemmat pesuohjeet löytyvät takin sisältä.

Muuta

Takissa on kaksi avointa alataskua ja yksi povitasku. Povitaskuun pääsee käsiksi päävetoketjun alta. Dunderdonille tuttuun tapaan takin kaulus nousee korkealle ja takin kiinteässä hupussa on kiristysremmit. Takki suljetaan vetoketjulla ja varmistetaan myrskyläpällä, joka suljetaan neppareilla. Hihansuissa on näppärät kiristystarrat. Saatavana myös rajoitettu erä samaa takkia mustan värisenä, valmistus on lopetettu kummankin takki mallin kohdalla!

Tästä pääset suoraan muihin verkkokauppamme OUTLET tuotteisiin!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Väri vaalean ruskea
– Normaalit koot
– Hupullinen
– Erikoisväri jota on saatavana vain rajattu erä!

 

 

Lisätiedot

Koko

XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä