facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Dunderdon J38 Takki Musta

228,00 

0 / 5

Dunderdon J38 Takki Musta, irroitettava irtovuori, irroitettava huppu, paljon taskuja, uusi, slimfit mitoitus, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Irroitettava lämpövuori, teflon käsitelty pintakangas!

Poista

Kuvaus

Dunderdon J38 Takki Musta, irtovuori, irroitettava huppu, paljon taskuja, todella monikäyttöinen, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon J38 Takki Musta

Tämä monikäyttö takki on aika näppärä, sillä se on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen. Takissa on irroitettava teddyvuori, joten voit käyttää takkia niin keväällä, syksyllä kuin talvellakin. Huppu on myös irroitettava.

Taskut

J38:ssa on kaksi napeilla suljettavaa, isoa alataskua. Alataskujen sivuissa on avoimet taskut, jotka soveltuvat mainiosti käsien lämmittämiseen. Ylhäältä löytyy kaksi napeilla suljettavaa rintataskua. Takin lämpövuoressa, vasemmalla puolella, on napilla suljettava povitasku.

Materiaali ja pesu

Takin pintakangas on Dunderdonille tuttuun tapaan erittäin jämäkkää. Kangas on valmistettu 65% polyesterista ja 35% puuvillasta. Pese takki aina nurinpäin ja max. 30 asteen pesulämpötilassa. Pese irtovuori ja takki erikseen.

Muuta

Vyötäröllä ja helmassa on kiristysmahdollisuus. Huppu ja lämpövuori kiinnitetään napeilla. Takissa on metallinen vetoketju ja päälle lämätään napeilla suljettava myrskyläppä. Tuotekuvassa esiintyvä henkilö käyttää normaalisti M-kokoa ja tuotekuvissa J38:n koko on M ja alla ainoastaan t-paita. Takki on siis mitoitukseltaan istuva. Tämä on loistava takki kaikkiin vuodenaikoihin paitsi kesähelteillä!

Koot

Dunderdon J38 takin koot ovat istuvia, jotenka ellet halua istuvaa kokoa osta kokoa isompi. Tätä takkia on saatavana myös harmaan värisenä ja erikoismallit: J38 Woolcheck Punainen ja harmaa, sekä naisille oma Dunderdon LJ38 Naisten Takki Vihreä. Kokoja on tarjolla rajoitetusti ja ajantasaisen saldon näet yllä olevasta koko alasvetovalikosta.

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Väri musta
– Irtovuori
– Irtohuppu
– Monipuolinen

Lisätiedot

Koko

L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä