facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
27 %
Säästä 53,99 €
ALENNUKSESSA
27 %
Jopa 53,99 €

Dunderdon J38 Ulkoilutakki Vihreä

199,99  146,00 

0 out of 5

Dunderdon J38 Ulkoilutakki Vihreä, irroitettava huppu, paljon taskuja, uusi, J38 on uutuusmalli joka ei jätä kylmäksi, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Verkkokaupan OUTLET tuote, vain koko XL jäljellä!

Poista

Kuvaus

Dunderdon J38 Ulkoilutakki Vihreä, irroitettava huppu, paljon taskuja, uusi, J38 on uutuusmalli joka ei jätä kylmäksi, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon J38 Ulkoilutakki Vihreä

Tämä ulkoilutakki on aika näppärä, sillä se on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen. Takin materiaali on tuulen-ja vedenpitävä, joten voit käyttää takkia niin keväällä, syksyllä kuin talvellakin. Huppu on myös irroitettava.

Taskut

Dunderdon J38 Ulkoilutakissa on kaksi napeilla suljettavaa, isoa alataskua. Alataskujen sivuissa on avoimet taskut, jotka soveltuvat mainiosti käsien lämmittämiseen. Ylhäältä löytyy kaksi napeilla suljettavaa rintataskua. Takin vuori on hengittävää sorttia, verkkomainen ja kevyt ratkaisu.

Materiaali ja pesu

Takin pintakangas on Dunderdonille tuttuun tapaan erittäin jämäkkää. Päällikangas on valmistettu 100% puuvillasta ja vuori 100% polyesteristä. Pese takki aina nurinpäin ja max. 30 asteen pesulämpötilassa erikseen tai ainakin samanväristen kanssa. Älä liota, äläkä valkaise.

Muuta

Vyötäröllä ja helmassa on kiristysmahdollisuus. Huppu kiinnitetään napeilla. Takissa on metallinen vetoketju ja päälle lämätään napeilla suljettava myrskyläppä. Sisävuoressa vasemmalla puolella povitasku. Tuotekuvassa esiintyvä henkilö käyttää normaalisti XL-kokoa ja tuotekuvissa J38:n koko on XL ja alla on kevyt huppari. Takki on siis mitoitukseltaan suht istuva.

Koot

Dunderdon J38 takki on malliltaan istuva. Tämän takin alle suosittelemme käytettäväksi jotakin Dunderdonin lukuisista s18 huppareista tai sitten KN1 softshelliä. KN1 takki mahdollistaa käytön läpi vuoden koska se toimii 1:1 takin lämpövuorena.
– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Väri vihreä
– Irtohuppu
– Monipuolinen
– Tuulen-ja vedenkestävä

Lisätiedot

Koko

XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä